ta ti podjebavas jbt, nego dobro, idemo redom:
Opet sam poslusao neke likove iz teretane posto mi vi nista niste konkretno rekli.
ti si odje doso ko da si pao s marsa na ledja. dobro zbunjen i pod stresom itd itd. i kako covjek da ti da konkretan magichan uprosceni odgovor koji ce tebi odjednom odgonetnuti sve misterije i zavrzlame?
prvo kazes durogvi su ti vezare(u tom kontextu nekako) i da si u mladosti pravio greske sa kurama da bi onda upucivo odje neke chudne zahvalnice i da bi onda na kraju opet odjurio svojim 'drugarima' trazeci opet glupe savjete. ok, kako oces ti valjda znas najbolje sta je za tebe najbolje (ne bi reko)
Pazi ovako uzeo sam Deca+test+naposim, i rekao je kada zavrim sa tim da cu dobiti posle toga jos jedbu kuru ali Winy+primo,i to je to za ovu cifru radi se o 350e,
ok, deca+test+nap ekonomicna verzija. da radiradi. samo je prava umjestonst nac u zadnje vrijeme original decu i naposim. sve neka govna. evo baci pogled na zadnje postove u vezi naposima. skoro svi koji su ga uzimali samog nisu osjetili nikakve rezultate. i testosteron depo se kupuje legalno ako nisi znao
ides 8-10 sedcmica. test 2x250mg sedmicno. deka 2x200mg sedmicno,
naposim
30mg(6tableta) dnevno -oko 4 sedmice
a koja je svrha te wini+primo kure? ne razumjem? toboz ono je kura za masu a ovo je kura za 'definiciju'. kao neki delux paket dobijes, studentski popust :lol: ta dva mu slobodno vrati, pa o sledecoj kuri naknadno.
e sada da li me je on zajebao da li sam se ja opet zajebao pojma nemam ali sad stvarno vise nema smisla mislim da mu opet vracam i sve to
pa stvarno nema smisla da te lik non stop voza i zajebava. boze moj ne budi halapljiv toliko, zajebote 2-3put i ti bi jos, e jbg :lol: :lol:
najvazniju stvar ti nisam rekao kure su po 8ned.
ok, samo gledaj da ih odradis kako valja.