probaj ponovo. Treba da ih ubedis da imas razlog da se vratis.
Potvrda da radis, da si na odmoru od - do, nesto od nekretnina, deca - zena, rezervisana karta, hotel...
Svi datumi da ti se poklapaju. Trazis na 15 dana vizu jer toliko planiras da ostanes.
Dobijas vizu. vide od 10 mojih drugara tako dobilo vizu u zadnjih godinu dana.
da znas da hocu,ionako je od tad proslo 3 godine...a zabrana pokusavanja istice posle godinu...
tad nisam imao ni zenu ni klinca ni kola..samo posao-za koji sam inace lagao da imam 500eura platu (doduse imao sam toliko ali sam bio prijavljen na minimalac od 150 eura(srbija,sta reci..),ostalo sam dobijao na ruke...),inace tako su me savetovali,da satro kazem da sam ovde extra placen sto znaci da cu se vratiti...
a inace sam imao uredne papire,isao sam sa karate reprezentacijom (time sam se nekad bavio i stvarno imam 2.DAN) na neki turnir u canadu pa zatim na neki seminar u cikago...da te ne gnjavim,canadsku vizu sam dobio za dan bez ikakvog intervjua,vec sam se video u SAD-u ali...
jedino mene odbiju od nas 10,iako neki od tih ljudi nikad nisu videli kimono ni na slici...
platio sam danak neiskustvu...sad kad vide da sam vec jednom odbijan veliko je pitanje dali ce me ikada i pustiti...