Ako su problemi vezani za distribuciju casopisa po Srbiji iole slicni onima koje izdavaci imaju u Crnoj Gori, stvarno ne znam kako ista uspijevaju da izbace i da posluju pozitivno.
Ranije Flex, a sada Maxx su zaista casopisi koji vjerujem da imaju svoju publiku, i da su zaista dostupni svima bi i imali jako dobar tiraz...
Sto se tice ovog da casopise drze u magacinima, moguce, ali prije ih daju komsijama da ih procitaju, pogotovo ova mjesecna ili 45-dnevna izdanja koja ne moraju da razduzuju dnevno... pa evo slucaj... Dodjem na dobru snadbijevenu trafiku u Podgorici i pola X-fitnessa u celefanu pola bez... Sta pocijepao se i skinuo usput... yeah right... :lol: :lol: :lol:
Sto je najgore te casopise pokupi "komsinica" od 60 godina samo da ima kuci da cita dzabe... ovo je samo jedan primjer...
Da ne govorimo koliko recimo vozac koji razvozi stampu moze da ti pokvari posao, saljes primjerke na zatvorene trafike i svaki put ti se vrati kompletan tiraz, a trafike koje rade (i koje se u CG otvaraju non-stop) nijesu snadbijevene... etc etc etc
Mogao bih do sjutra da pricam o tome..
Cudi me da ljudi iz X-fitnessa, MAXX-a i tih "nasih" casopisa ne ponude PDF izdanje preko maila, za odredjenu lovu, pretplatu ili pak placanje po broju... OK mogao bih da to posaljem nekome dalje (mada mogu i da dam i printani primjerak dalje), ali zato bi izbjegli troskove i stampe i distribucije, a mi koji ne dolazimo do omiljenih izdanja bilo dje u svijetu bi imali sta da procitamo! MD ima takvo izdanje...
Pozdrav