Pedja, jel izasao MAXX? Mi ovde u Mladenovcu dobijamo male kolicine, pa da znam da li da obilazim trafike.
nije jos..
na zlaos svagde je tako...ja sam obavestio urednika da jako male kolicine stigu na kisoke..tako je i kod mene.
a sto je najvcei problem.
njemu se vrate ogromne kolicine iz prodje na kraju!!!!
da covek ne poveruje..
kao da ga neko drzi u magacinu i kada prodje..oni ga vrate a da ga nisu ni izneli napolje...
Ej, to je istina i nema veze sa interesovanjem i potraznjom.
Ponuda mozda nije velika sto se tiraza tice, mozda 3000-5000 kom, ali kao da ga stvarno drze u magacinu.
Prosli broj uopste nije izasao u Futurinim trafikama kojih ima najvise u Srbiji vec samo u privatnim. Ko ce sad da nagada koje su privatne i da trazi MAXX koji nije ni izlozen kako treba.
Mislim da Ristic treba ozbiljnije da se pozabavi distribucijom MAXX-a ako misli da opstane a na radost svih nas.
Problem je i termin izlazenja. Neka bude dva puta godisnje ali da se tacno zna kada izlazi, ovako ce izgubiti sve oglasivace koji se reklamiraju a time poverenje i pare od njih za dalje stampanje.
Sve to isto, samo obrnuto, radi X-fitness. Dobar tiraz, odlicna distribucija i casopis na pravimmestima u izlogu. Sve to moze da se uradi.