Skidas kg - Jelovnik ?? Protein posle sredjene ishrane. Samo po sebi - nece, dobices na misicnom tonusu , neces biti mlitav, ali napredak bez ishrane ne moze. Telo je savrsena masina, a fora je da ti se telo (misic) nikad ne navikne na vezbanje kako bi napredovao, zato se i menjaju tezine, tempo, uglovi, vezbe... kako bi misic stalno morao da se brani tj raste.
Pogledaj malo NUTRION podforum, nadji jelovnik koji ti odgovara , modifikuj i postavi.I tek onda razmisljaj o suplementaciji, kad vec zelis da ozbiljnije ulazis u sve ovo.
Pozdrav
Pozdrav
[/quote]
ne planiram toliko ozbiljno da udjem u ove vode , ali zacrtao sam neki svoj cilj , sta i kako bih zeleo i to zelim da ostvarim! nikada nisam toliko racuna vodio sto se ishrane tiche ali poceo sam u poslednje vreme , padam u razna iskushenja ali josh uvek nekako odolevam sa "hranom" na koju sam ranije navikao
idem 4-5x nedeljno u teretanu i igram 2x nedeljno fudbal , to je sto se tiche treninga ,a sto se tiche ishrane , josh uvek se ne snalazim toliko dobro oko tih grama sta i koliko cu da pojedem i sta cu i koliko cu da unesem u sebe , vem sam samo paznju obratio sta jedem a to je odprilike ovako:
dorucak: 3-4belenca , malo pirinca i casu jogurta
uzina : jedna jabuka
rucak: supa i nesto kuvano , bio to pasulj , grasak , boranija , meso.... jedno parce integralnog hleba i naravno salata
uzina : isto neko voce
vecera : sardina , salata , ella sir
Neki x uveche kada ogladnim pojedem isto neko voce a cuo sam da je i ella sir takoje i tada dobar ali ne znam da li je to ok i za osobe koje su na nekoj vrsti dijete !?
Svaka ispravka ili savet ce mi dobro posluziti...
Hvala !!!