vidi ovako ognjena strelo.
kao prvo..
imas 15-16 godina I NEMAS PRAVO DA SE BEZOBRAZNO PONASAS U OVOM SMISLU..
Napisano od strane moderatora foruma Vladar-a...zna li se uopste na ovom forumu ko pije a ko placa ? 99 x razlicitih misljenja za jednu istu temu i to od strane ljudi kojima bi trebalo da verujemo.
DAKLE ovo nije napisao vladar vec je text napisao neko drugi...jos jednom..NA OVOM FORUMU SE JAKO DOBRO ZNA KOS TA RADI I KO DELI SAVETE A TO STO TI IMAS 15-16 GODINA I NE RAZUMES MNOGE STVARI IZ OVE OBLASTI ne daje ti za pravo da se ponasas ovako bezobrazno i donosi debilne zakljucke da se ovde nezna ko sta radi.
kao sto rekoh...ovde se jako dobro zna ko sta radi,a to sto tebi neko i necije ime ne znaci nista to je odraz toga kao sto rekoh DA SE NE RAZUMES NI U STA..
dalje..
proteine i zdrave masti: par kuvanih jaja, čaša mleka ili jogurta, 1-2 kašike hladno ceđenog maslinovog ili lanenog ulja
ISTO tako je malopre govoreno o tome kako ulje ne moze da uspori protein jer se ne moze protein rastovirti u vodi itd itd itd itd...
to sada i nije bitno...
bitno je ono da TI NE CITAS.....
tj iliako i citas ,to radis poptuno sa nerauzmevanjem matreije sto je i razumljivo ali ti opet ne daje za pravo da budes bezobrazn jel nesto ne rezumes..
Ja ne pijem i ne radim nesto sto mi vise prija,pio sam sa vodom iako mi je totalno bljutavo i odvratno i od srca sam se obradovao kada sam procitao da moze U TOKU dana sa mlekom ..jer su i svi prethodno govorili da mleko usporava absorpciju whey-a.
dakle..pionovo se vracamo...sam kazes da je bljutavo ali ne traz\is ensto da nije...otkuda znas da nije dobar sa melkom ako nisi rpobao i ucinilo ti se veoma lsatko..zar ne..
dakle......
NA OVOM I NA SVIM SOTALIM FORUMIMA OVOG SVETA KOJE TI NARAVNO NE CITAS JER NEMSA VREMENA JE STVAR VRLO KRATKA I JASNA...
NE WHEY SA MLEKOM.....
KRENI OD OVE TEME.
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,1369.msg33081.html#msg33081http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,605.msg9072.html#msg9072jos jednom..
da si bar lupio da ces da ga pijes sa mlekom pred spvanje pa hajde....
vec hoces da pijes whey u toku dana sa mlekom da ga usporis a ne pred spavanje.v.aljda ti tada i ne treba spora aprobicja proteina..
da vidis sta si napisao...evo ti tvoje..
nisam ni pomenuo da pijem whey sa mlekom nocu tako da mi se nista ne pricinjava....rekao sam u toku dana kada se preporucuje a nocu tj. posle treninga bi ga popio sa vodom
sve je jsano ovde momcino...
jos jednom...
DOBIO SI ISTINU KOJA JE TEBI TOLIKO PREKO POTREBNA I JOS JEDNOM TE MOLIM DA UKOLIKO TI OVAJ FORUM NE PASE,SLOBODNO MOZES DA IDES GDE HOCES TJ DA NE BUDES BEZOBRZAN JER SI PREVISE BALAV DA BI DELIO KRITIKE TIPA DA SE OVDE NEZA KO PIJE A KO PLACA...
JOS JEDNOM I ZA SVA VREMENA...WHEY..NE SA MLEKOM.....IZ OVIH RAZLOGA DOLE...POTUDI SE DA CITAS A NE DA SMISALJS U SVOJOJ GLAVI KAKO BI TEBI NESTO BILO LEPO..TJ TVOJOJ GUZICI..