Ja ne znam sta je sa vama muskarcima.Cim se otvori neka tema koja je namenjena devojkama vi odma morate da stavljate kojekakve gluposti.Ja u temi npr "zenske guze" ne stavljam nekakve kanturine i i neke debilne slike vec postavljam sve extra slike.Tako da bi vas molila u buduce(jer ionako oskudevamo sa temama koje su za nase oci)da nam ne kvarite teme i da ako nemate nista pametno i lepo da ne postavljete i ove gadosti.Toliko od mene
Citat: natasha_bg Avgust 06, 2007, 03:01:06 posle podneJa ne znam sta je sa vama muskarcima.Cim se otvori neka tema koja je namenjena devojkama vi odma morate da stavljate kojekakve gluposti.Ja u temi npr "zenske guze" ne stavljam nekakve kanturine i i neke debilne slike vec postavljam sve extra slike.Tako da bi vas molila u buduce(jer ionako oskudevamo sa temama koje su za nase oci)da nam ne kvarite teme i da ako nemate nista pametno i lepo da ne postavljete i ove gadosti.Toliko od mene
Moracu da im se oduzim nekom slikom u nekoj od sexy tema :twisted: :twisted: :twisted:
NIsta onda majo ;-)