a ovaj englez ... u vrh glave 1,75 tako da ako je riba visa od 1, 65 i kad se popne na stikle jbg... moze da mu cirka supu sa glave...
Ma bili bi ekstra par! On 175cm, ja 183cm bez štikli sa njima 190cm. Ihaaaa
Interesantno je to što muški deo foruma na ovoj temi ravnopravno učestvuje sa članicama u ocenjivanju seksepila muškaraca. Pojedini ulaze u detalje što mi se jako sviđa, poput "ima neke mistike u pogledu, sto dodatno upotpunjuje njegovu sexipilnost".
pa dobro i vizene konstanto ne samo sto komentarisete druge zene kako su gradjene nego i kako se oblace i sminkaju i koju zurku nose itd... to vas ne cini lezbejkama Doduse ovo sa mistikom u pogledu to mi nije bas najjasnije , ali ok jbg... taj epitet ne bih mogao da pripisem ni nekoj ribi ...
Hehehe, nisam gey. Samo sam iskren i realan.
Cuti i ovo je dobro sto muskarci komentarisu... Sada je obicno spika ako muskarac pohvali muskarca oko izgleda, da je gay. Jbg! To su oni mrtvi konzervativci, al' shtash... A ima i ljubomore... Kety cisto sumnjam da ne znas na sta sam mislio kada sam napisao krkani.
Eto vidis tebi zgoljavko ne moze biti sexy. Naravno da ne moze ako je zgoljavko tipa Christian Balea iz filma The Machinist.
Al' npr Johnny Deep nije zgoljavko, nego samo nije nabildan. Al' dobro, kako je vec neko napisao razliciti su ukusi i o njima ne treba raspravljati... Ne shvatamo isto pojam sexy i to je to.