Pozdrav svima.
imam 23god,191cm.92kg,ne znam %bodyfat ali nije mnogo,klasicno sam "mrsav" i definisan.nema sad slika ali bice tek sam osposobio komp posle ne znam koliko vremena.Vezbam nekih 4,5 godina sa dosta kratkih prekida ali nisam ispadao iz forme.Da ne tupim mnogo,ishrana je ok,puno mesa,jaja uvek je bilo bar 300g proteina dnevno+ whey,i dosta obrokaPara za suplementaciju potroseno mnogo sto se i podrazumeva jeli. ali uz razne promene treninga,varijacija sa extremnim unosima proteina,pa uh,pa i jedno i drugo,u zadnjih godinu,dve se ne dogadjaju znacajne promene u rastu.A i najveci sam u siroj familiji i to za dobrih 20-30kg i nesto u visinu,pa recimo da genetika ne da vise.
Ne znam zasto bih odlagao vise upotrebu aas,a i necu sve na svoju ruku,pa rekoh-da se posavetujem malo sa vama.Citao sam ranije po malo,pa imam neke beleske sa nekim ciklusima za prvi put,pa pomozite malo,vidim ima ljudi koji znaju nesto i postigli su nesto.
Dakle da ne morate vi da mi predlazete prvi ciklus,od necega cemo poceti pa komentarisite,cak i meni se ne svidjaju neke stvari u sledecem ciklusu.
--- TEST ENANTAT----Turanabol----------PROVIRON-----NOLVA
1.------------500mg-------------40mgED----------2tab ED---------10-20mg ED
2.------------500mg-------------40mgED----------2tab ED---------10-20mg ED
3.------------500mg-------------40mgED----------2tab ED---------10-20mg ED
4.------------500mg-------------40mgED----------2tab ED---------10-20mg ED
5.------------500mg---------------------------------2tab ED---------10-20mg ED
6.------------500mg---------------------------------2tab ED---------10-20mg ED
7.------------500mg---------------------------------2tab ED---------10-20mg ED
8.------------500mg---------------------------------2tab ED---------10-20mg ED
9.------------500mg--------------40mgED----------2tab ED---------10-20mg ED
10.-----------500mg--------------40mgED----------2tab ED---------10-20mg ED
11.---------------------------------40mgED----------2tab ED---------10-20mg ED
12.---------------------------------40mgED----------2tab ED---------10-20mg ED
PCT Nakon 12.nedelje
1-2 Clomid 100mgED
3-4 Clomid 50mgED
1-3 Nolva 40mgED
4 Nolva 20mgED
E sad,mene zbunjuju neke stvari u vezi ovog celog ciklusa,tj ne svidjaju mi se.
1-cemu sluzi i da li valja ovaj turanabol 9-12?
2-Za proviron se slazem ali nolva i uopste ceo PCT mi se ne svidja,misljenja sam da je to prevelika blokada estrogena koji je ipak potreban u toku ciklusa ali nakon ciklusa prestavlja problem ako sam dobro skontao stvari?Takodje ideja da se debeli pct radi za generalo slab ciklus kao ovaj mi se takodje ne svidja.neko srednje resenje bi bilo idealno.Ili mozda ja gresim.
Aj malo pomozite,i mozda predlozite neki drugi ciklus ako je ovaj los,ali od onih koje ja imam u kolekciji ovaj je nekako najbolji za prvi put po mom skromnom misljenju.Svaki komentar,dobar,los je dobrodosao.Hvala unapred.