cini mi se da najrealnije sanse za pobijedu ima jay cutler jer ako vidimo da u jakoj dugoj povijesti mr olympie je bilo samo par pobijednika i onaj koji kad jednom pobijedi tesko moze izgubiti,recimo od arnolda kad po nekima nije kasnije zaslozio pobijedu ali ih je imao vec prije dosta pa su mu je morali dati,pa lee haneykad je jednom pobijedio evo odnah jos slijedecih 7 pa recimo dorian yates koji isto nije zasluzio sve pobijede bio je tu i levrone pa flex pa shawn ray pa dillet pa nasser ,mozda su oni svi bili bolji barem jednu godinu ali kad se udje u niz nema bas stajanjajedino ako se dogodi neka velika ozljeda tipa coleman koji i tako ima dosta sumjivih pobijeda iako je 1999 i 2003 izgledao briljantno i tu nema govora ali ostale godine su bile upitne,a sad je red na cutleru da par puta pobijedi,cak bih radje tio da coleman pobijedi jer mi se cini iako sa ozljedama bolji od cutlera,ali ako bi bilo po mojoj zelji onda bi to bio sigurno victor martinez koji je meni najdrazi ,estetika i masa,pa je tu i dennis wolf isto odlican pa cak i volim dosta markusa ruhla koji mi cisto cool lik
evo ovako bude na kraju po meni iako bi ja radje da je drukcije
1.jason cutler
2.victor martinez
3.ronald colema
4.toney freeman
5.dexter jackson
6.branch wareen
7.dennis wolf
8.markus ruhl
9.darrem charles
10.gustavo badell
a po meni bi trebalo biti