@Pit
ja sam rekao da je ovo kako Kim izgleda bolesno!(nemam pojma zasto je to neko izbrisao), meni je to bolesno i prevazilazi svake granice estetike, da se ja pitam ja bih i ukinuo tu kategoriju u kojoj se ona takmici...jer moje mislenje je da nije ni sport ni prirodno ni normalno da neka zena napravi od sebe to sto je ona napravila-nit je njoj u glavi sve kako treba... i mozete da pricate sta god hocete i da pisete na 350 strana...i da spominjete neki respect?
?? alo bre...pa sta sada treba respectovati svaku budalu koja napravi freaka od sebe... jer vi razmisljate mozda u pravcu da je taj trud mozda uzaludan? pa gledaj to ovako, sta sada treba postovati one psiholoske slucajeve muskaraca-trandza ili sta vec, sto se oblace u zensku odecu, igradjuju sebi sise u grudi, i uvlace kare? neee po vama je trud taj koji su ulozili da bi izgledali ko cirkuske tacke- ono sto je bitno-hajde dajmo im respect...katastrofa....
ovo jeste bodibilding forum , ali ovo sto Kim Perez predstavlja -nije ni blizu bodibildinga(moje misljenjei), to je freak show i ko voli da uziva u njemu nek izvoli...ko se lozi na ovakvo nesto...khm... no coment...
znaci ja nisam znao da ovakvo nesto postoji dok nisu bile zakacene slike ovog cuda , a nisam ni znao da postoje oni kojima ovo izgleda lepo , pa cak i zenstveno jbt
a o njenom zdravlju i kolicinu hemije koju je ona unela u sebe ...to da bolje ne spominjemo-evo Pedja ili neko ko se razume u to moze da kaze sta to znaci za zenu ... mi muskarci imamo prirodno vecu kolicinu testa...sta bi bilo sa nekim likom da se nasprica estrogenom... jel bi vama ribama izgledao lepo i normalno...DAKLE OVO NEMA VEZE SA BODIBILDINGOM...
i nema sta ko da se ljuti i da mi brisse post... ovo je forum , svako ima svoje misljenje i treba da ga iznese...zato i postoje forumi
e sada nekome se to svidja nekome ne...i ova tema ne treba uopste da ide dalje sa prepucavanjem- razlicita misljenja, ima nas raznih i CAO - kaci dalje slike ko voli da gleda neka gleda...nista strasno, ja mislim ovako , ti mislis onako...i gotovo