Kad me vec vuces za jezik evo da ti kazem... konkretno se radilo o klipu gdje tip, koji je naravno natovario previse nego je i mogao dizat na bencu i koji nravno nema pojma ni kako da drzi u rukama tolike tezine, zavrsio sa istim u svom grkljanu... pa neka sam rekla... to se odnosilo na debile koji nemaju pojma i dizu tezine da bi se pokazivali a sportasi nisu ni najmanje... takve ljude cu uvijek zvati debilima a ne sportasima ne znam kojim sportom da se bave... pa i da je powerlifting u pitanju zna se kako se trenira, a ne onako , definitivno ne znam koja je svrha ako ce ti stangla sa toliko kila zavrsit na vratu mislim ludjaci jedni i jesu glupi malo je rec...
Sport je sport, izvolton trenirat sta god vi zelite al sportski da se zna kako i uzivajte koliko hocete do vas je to... postujem prave sportase po prici i onim sto postizu se poznaju ostali samo se pusu i dokazuju svijetu mislim izgubljenici jedni... fakat su izgubljeni ....
A ti ko da si , fakat me boli, fino je znat da pratis moje komentare.. nemas pametnija posla ?! Mozda i nemas sta znas...