Ma ne svijdjaju mi se uopste takvi komentari... pa ni muskarci bodybuilderi nisu svakome na svijetu lijepi i seksy mislim :roll: zar jesu :shock: ?!
Tako krenite od toga, i nema veze jel se radi o zeni ili muskarcu, te podjele stvarno pripadaju 10 vijeku a ne 21 u kojem smo mi, pa eto , malo razmislite... a uvredljive bas tako komentare ne podrzavam nikako...
..
gledaj ovako....one zene koje za lepo gradjenog musakrac kazu..FUJ..su obicne iskompleksirane krave koje u nedopstatku muskog polnog organa,naravno da mrze pre podne sebe a posle podne ceo svet.
probaj da razmisljas logicno..jer normlano je da one koje nikada ne mogu da useku dobar komad prema istom stvarju odbojnost recima.FUJ odvratan je samo iz razloga jer su svesne da ga nikada ne mogu imati..
to se zovu kompleski.
dakle...ovo sto je ova zena uradila od sebe niti je lepo A NAJMANJE SEXY,cak sto vise..odvrtano je..
iz mnogih razloga.krenuvis od skeleta zene koji nije predvijden za ovako nesto,pa to same upotrebe supstanci sa kojim je ovo postigla.jer neznam koliko se razumes u tematiku ali da bi doslo do hipertorifije potreban je testosteron,pored treninga i ishrane..naravno
posto je zenski priamrni hoemon estrogen a ne testosteron tebi sotavljam da probas da se setis kako je onda ona uspela da se dokpa testosterona.
neznam cemu spominjanje vekova.....ali kada si krenula onda mogu da ti akzem da bih se ovakav izlged pre cenio u odbu KRSTASKIH ratova i borbe protivk KIKLOPA i razno raznih zmajeva,a ne u 21 stolecu kada postoje cupi kao sto su dina al sabah,latisha wilder,milamar sarcev...etc.....etc....etc...
u mom koemtnaru nema nista uvredljivo da bih vredjao tebe ili bilo koga drugog...to je moje misljenje
ti imas svoje i ja ga postujem....
dali je ispravno ili nije...ne znaima me..
ja znam da moje jeste......
u ostalom...ako ti 1 covek kaze da je nesto odvratno..mozda laze....ako ti 3 coveka kazu da je nesto odvratno..mozda lazu.....ako ti 6 ljudi kazu da je nesto odvratno..mozda svih 6 laze...
ali ako ti 1000 ljudui kaze da je ensto odvratno...e onda je vreme da se ti pitas dali je sve ok sa tvojim stavom.
lep pozdrau