zajebi fazu punjenja,...uzimaj ga 20 gr svaki dan..samo tako ce da ti da je ono sto budes hteo..
to je onda 15 gr..ubaci jos jedno uzmanje krea
Citat: Hare Januar 04, 2007, 03:05:04 posle podneza sta bi se prije opredijelili,kreatin ili glutamin???..oboje
za sta bi se prije opredijelili,kreatin ili glutamin???
Citat: Pedja_Petrovic Januar 04, 2007, 04:50:03 posle podneCitat: Hare Januar 04, 2007, 03:05:04 posle podneza sta bi se prije opredijelili,kreatin ili glutamin???..oboje... znam,i ja bi takodjer,ali nemam kesa da sebi priustim i jedno i drugo,tako da se moram odluciti za nesto od to dvoje....
Citat: Pedja_Petrovic Januar 04, 2007, 05:28:11 posle podnezajebi fazu punjenja,...uzimaj ga 20 gr svaki dan..samo tako ce da ti da je ono sto budes hteo..ok, znaci moze ovako, posto su tri sejka u pitanju, po jednu kasicicu u svaki?
Glupo pitanje,al sta cu,i ja sam glup :?Sta cu postici ako kombinujem kreatin i clenbuterol ? Mislim kreatin pijem redovno kako treba jelte,a istovremeno uzimam i clen. onako kako treba.....al sam davno bio na forumu..
koji je po vama bolji: CREATINE monohidrat od dyamtize ili Creatine Monohydrate od universala?
el ovaj dobar CREATINE monohidrat od dyamtize?
Citat: PitBull Januar 05, 2007, 02:54:50 posle podneel ovaj dobar CREATINE monohidrat od dyamtize?..DOBAR