da al meni je npr svaki put od horse powera bilo muka prvih pola sata treninga...bukvalno samo sto se ne ispovracem
Citat: Mortar April 14, 2010, 06:30:08 posle podneAu bre covece, cinizma NIGDE nije bilo, sve sto sam napisao sam ozbiljno mislio...mislio sam da je to od vlage i ti mi lepo objasni od cega je i sad ja ispade rogonja, u 'bem ti sunce.onda moje VELIKO izivnjenjeponekada ovo virt tipkanja odista ispadne nerazumeno za obe stranejos jednom izivnenje
Au bre covece, cinizma NIGDE nije bilo, sve sto sam napisao sam ozbiljno mislio...mislio sam da je to od vlage i ti mi lepo objasni od cega je i sad ja ispade rogonja, u 'bem ti sunce.
Ja sam imao strasno ruzan osecaj od onog Dorianovog N.O...Luda stimulacija izmedju ostalog,ali nakon treninga ruzan osecaj uznemirenosti,teskobe,da pojedes i sebe i sve okolo.Izgleda dobro nafilovan.Nikad vise zahebi..
Citat: Polomac April 15, 2010, 01:35:17 posle podneJa sam imao strasno ruzan osecaj od onog Dorianovog N.O...Luda stimulacija izmedju ostalog,ali nakon treninga ruzan osecaj uznemirenosti,teskobe,da pojedes i sebe i sve okolo.Izgleda dobro nafilovan.Nikad vise zahebi..xeexexU maloj foliji???fujjj kao samleveni cofein da sam popio:D
da nije cika dorian ubacio unutra neki proprietary amphetamine matrix -amphetamine ethyl ester-amphetamine ketoisocapronic acid-amphetamine malate
a sto bi pio cedevitu kad ima secera? uzmi malo step soka i probaj tako