Evo par pitanja
... kolko sam shvatio kreatin treba uzimati 5g ujutru 5g pre treninga i 5g u pwm, e sad jel to treba tako svaki dan i to je to?kad da uzimam u danima kad ne treniram?dal treba da se pravi pauza kod uzimanja kreatina ili je sasvim korektno, ako bi se uzimalo konstantno? naravno mislim na periode kad treniram, necu sigurno da uzmem kreatin i lezim kuci
...Da li postoje neki nezeljeni efekti kad se prestane sa uzimanjem kreatina?tipa vidno smanjenje obima misica, ja bih npr uzimao kreatin do definicije a to je bar 4 meseca, i ako odjednom prestanem sta ce se desiti?...ako kazu da se u kratkom periodu dobije i 2-5 kg, sta se onda desava ako se koristi npr 3 meseca, kakav je onda efekat? nece sigurno i dalje da nastavi da se povecava tom brzinom :)voleo bih ako bi sve to moglo da prodje bez nekog smanjenja mase pri prestanku uzimanja, zato sto ne zelim da bilo ko primeti/posumnja da uzimam kreatin, jer ovde kod mene vlada misljenje da je i Whey ko da smrces, a kreatin je vec fixanje xD....
koji je najbolji kreatin u odnosu cena-proizvod?i jel ima neke bitne razlike izmedju skupljih i jeftinijih?