Pre treninga bez dex-a pij prvi sejk, gledaj da ti doze budu zadovoljavajuce,pijes sejkove samo pre treninga,u toku i posle,jedino whey mozes kada hoces ako mozes da ga trosis na taj nacin ali najbolje uz dorucak sa ovsenim pahuljicama i posle treninga naravno.Za kreatin znas kako se pije zbog odrzavanja.
Znaci osim why nista ne pijem pre podne, tj. u tok dana ? hvala.....ok...a sto se tize zadovoljavacujih doza ...kako da znam koliko mi treba ? ima li neka 'formula'kao za Amino ?
2 x na svakih 10 kg tezine ? (imam 100-101kg )
Na kutiji mi pise da se pije po jedna doza ( 5g ) ...pa sam kontao da stavljam po 10g(bcaa, glut, kreatin ) ..znaci dve doze u sva ta 3 sejka sto pijem ( pre, u toku, posle) ....
e da.... zasto ste mi rekli 40-60g whey posle treninga...jeli malo to, sozbirom da jedna doza ima 100g ?
samo mi reci molim te tacno za kreatin sta si mislio....znam da se pije na prazan stomak....sta si tacno mislio na odrzavanje i na sta da obratim paznju.(kontao sam bez punjenja da krenem, jer sam citao ovde na forumu da uglavnom nema potrebe )
e da i...koliko vode u ta 3 sejka da stavljam ?
Dosadan sam al razumite me
....hvala