i zar taj mikronizovani nije samo malo bolje samleven od ovog drugog???
to da se melje ko kafa ne ali verovatno na neki slican nacin valjda.
lepo je Pedja objasnio i na javno i kad sam ga pitao neke stvari....mikronizovan ili ne isto s*anje....takvi nazivi ubaceni su zbog lakse prodaje,ljudi se popale odmah kad vide mikronizovan,nano mikronizovan....Lepo je rekao uzmes g*ovno i sameljes ga 10 puta i opet je g*ovno sto je i logicno i lepo receno!A evo Labrdin kreatin sto on kaze uopste nije mikronizovan,a kakva je firma i od kad postoji,a evo recimo dymatize ili univerzalov kreatin oba su mikronizovana i oba su krupnija od Labradinog,Labradin je kao puder a nije mikronizovan.
Citat: Tony Montana Novembar 22, 2008, 10:23:22 pre podnelepo je Pedja objasnio i na javno i kad sam ga pitao neke stvari....mikronizovan ili ne isto s*anje....takvi nazivi ubaceni su zbog lakse prodaje,ljudi se popale odmah kad vide mikronizovan,nano mikronizovan....Lepo je rekao uzmes g*ovno i sameljes ga 10 puta i opet je g*ovno sto je i logicno i lepo receno!A evo Labrdin kreatin sto on kaze uopste nije mikronizovan,a kakva je firma i od kad postoji,a evo recimo dymatize ili univerzalov kreatin oba su mikronizovana i oba su krupnija od Labradinog,Labradin je kao puder a nije mikronizovan.eto na to sam i mislio , a oni sad poceli pricati opet kako nevalja.
ljudi niste mi odgovorili,koliko se uzima kreatin monohidrat 1 ili 2 meseca pa pauza ....