e druze,a sta je to PWM,posto sam novi pa ne znam,a vidim da dosta ljudi spominje taj PWM
a kreatin imam ON creatin powder a glutamin od ultimate nutrition gluta pure...
uf jbt , pa citaj malo forum koristi search , pravis redudansu podataka na forumu ako znas na sta mislim... al ajde postworkout meal- pwm - za to ti treba whey protein, glutamin , dex, kreatin (eto za pocetak) dve ipo merice whey-a , 15 glutamina, 5 kreatina...u gramima naravno i dextroze(mada ja ima vec godinu kako koristim suvo grozdje-ima naravno boljih opcija ali mi ovako nekako prija)... mada je i to prevazidjeno pa se koriste rqazni polimeri glukoze.... al ajd da te ne smaram sad na pocetku za tebe je to dovoljno... moze da se napreduje i napravi nesto i samo sa kreatinom i glutaminom naravno plus dobra ishrana lai onda govorimo o mnogo vecim dozama glutamina oko 40 g dnevno itd...
inace imas dobar kreatini glutamin ali si se zajebo mnooogo sto nisi uzeo whey protein.... zapamti nikad ali nikad nemoj da dozvolis da ostanes bez dobrog proteina !!!!! za pocetak to ti je najjvazniji suplement!!!! ali ako nemas kesa naravno sad da uzimas i to... i koristices samo gluta i kreatin , znaci samo pojacaj doze za po 10 grama glutamina od onoga sto sam ti rekao i pij kako sam ti rekao samo zaboravi na pwm... za to ti treba whey...jbg brate uskoro ces videti da je ovo skup sport... i ko sto rece Sale ono ti je neka najosnovnija suplementacija.... I CITAJTE LJUDI FORUM PRE NEGO STO SE ODLUCITE NA STA CETE DA DATE PARE... eto sad taj kreatin ce ti trajati mesec dana sigurno, ali glutamin ces da spizdis dok kazes piksla...
poz