Pozdrav,
Ja sam nov ovde na forumu, a i pisem ovo sa posla pa nemam bas puno vremena da citam prethodnih 50ak strana, za slucaj da je vec neko pisao o ovome o cemu cu ja, unapred se izvinjavam
dakle imam problem u sledecem,
creatine sam uzimao pre nekih 6-7 godina i tada je sve bilo ok jer sam isao samo u teretanu bez neki drugih aktivnosti i treninga. Medjutim, u poslednjih 2 godine treniram nesto osim dizanja tegova i zbog poboljsanja performansi, a i brzog dobijanja kilaze sam poceo ponovo da koristim creatine (prolab), otprilike pre 2 meseca. S' obzirom da sam stalno izlozen kondicionim treninzima, primetio sam da mi ti treninzi mnogo teze padaju odkako koristim pomenuti preparat, kao i da me cesce hvataju grcevi posle tih treninga, za grceve sam citao i znam da umeju kod nekih ljudi da se pojave tokom treninga usled koriscenja creatina, tako da to nije problem. Slikovito prikazano, ne mogu vise da istrcim kuperov test, kao sto sam to mogao pre 3 meseca ili ranije, a taj zamor koji osecam prilikom trcanja se javio bas u ovom periodu i prilicno naglo, recimo da se umaram brze nekih 25% ( kuperov test je za one koji ne znaju, 12 minuta duzinskog trcanja i min norma je 2400m za to vreme ). Stil zivota je nepromenjen, ishrana i ostali preparati su identicni kao i pre creatina, jedino sam unos tecnosti povecao. E, sad, s' obzirom da efekat creatina, napominjem, prema mom licnom iskustvu ostaje jos nekih, pa otprilike mesec ipo dana po prestanku uzimanja, nemam vremena zbog takmicenja da eksperimentisem da li je bas on uzrok tome ili ne, jer mi odgovara zbog snage.
Sto se tice vezbi u teretani, tu kao i uvek, za ovaj preparat nemam zamerki i sve ide kako treba
Da li neko zna sta je u pitanju ili je imao slicne simptome?
Hvala