Pozdrav Pedji i svim forumasima koji znaju sta pisu.Mora da kazem da forum citam,ne pisem jer nisam dovoljno edukovan u tom pogledu da bi mogao da prenesem svoje znanje.Ovako Ja sam profesionalni kosarkas,igrao sam u srbiji u najvecem klubu,sada igram u inostranstvu(profesionalno ne u Poljskoj,Madjarskoj vec u jednoj od najjacih liga),sve sam ovo napisao ne da vam predstavim sebe jer ne zelim,vec da objasnim situaciju u kojoj se nalazim.Uz duzno postovanje svih forumasa,pitanje hocu da postavim Pedji.Pedjo naslusao sam se raznih vrhunskih kondicionih trenera koji posle testiranja kazu da je ne moguce da imam toliko misicne mase a toliko malo masti,osim ako ne uzimam anabolike,celog zivota uzimam kreatin i ponekad proteine,mene interesuje sta bi bilo idealno koliko kreatina da uzimam i kada,da li ima smisla da ga uzimam pre kondicionih treniga ili samo pre teretane.Imam 208cm i 113kg,ako imas vremena napisi mi malo vise vezano za odnos sporta s kojim se bavim i kreatina,jer su mi svi doktori preporucivali da ne uzimam,naravno radi se o vrhunskim sportskim doktorima,puno pozdrava tebi i svim normalnim forumasima