Sasa ti je dao odlicnu preporuku.
Od vece kolicine creatina, ukoliko si zdrav, neces imati nikakve stetne posljedice, ali isto tako je potpuno beskorisno tovarit se sa nekim ogromnim kolicinama.
Nazalost tijelo moze da iskoristi odredjenu kolicinu creatina, i sve preko se uglavnom "baci" kroz mokrenje, ne kazem da nekima moze odgovarati i malo veca kolicina od ove koju je Sasa naveo ali mislim da su oni mnogo kilograma tezi od tebe.
Znaci, po meni, mnogo bolje je uprijeti u kvalitetne izvore proteina iz zivotinjskih izora nego li racunati da ce 40-50 ili vise grama creatina dnevno (ne pominjem bez razloga ovu kolicinu jer sam je vidio na jednom stranom forumu, a ne vjerujem ni da Zydrunas Savickas moze da je iskoristi) uciniti cudo - veca gramaza saplemanata je sigurno korisna kada su u pitanju Glutamin i BCAA (BCAA = sto vise prije treninga to bolje), a za creatin bih se drzao ovoga sto ti je Sasa predlozio.
PS. Prozivodi koje Pedja promovise su za vrlo kratko vrijeme stekli ugled medju ozbiljnim vjezbacima, tako da vjerujem da si potpuno dobro izbarao proizvodjaca creatina!