Da i ja nesto pitam o proizvodjacima kreatina...to znam da je najbolji kreatin je crapure ili ultrapure.
Pravo za prodaju ove kreatine imaju kako ja znam Scitec N, Universal N, i jos nekih firma.
Evo pored mene psportov cenovnik, i gledam cene. Creapure ili ultrapure ima od universala i sciteka. Znam da puno od vas ne vole scitec firmu. Pa sam me interesuje, koji kreatin da kupim.
Medjutim, zasto opet dymatizov obican kreatin skupljije nego recimo creapure i ultrapure kreatini? Ja ne mislim, da njihov kreatin bas toliko dobar i kavlitetan, da je cak bolje od onih proverenih kreatina.
Ali opet...Pedja ili ko pisao negde, da dymatiz kreatin dobro radio, bolje nego druge...kako ja zanm, od prve kreatinkure dobijes najvise, pa sto manje...i sad sam siguran, da pedja dosta puta koristio kreatin, znaci u principu ...eh, kako da objasnim. On je rekao da taj kreatin bas dobro radio...
treba mi jos nekih 500-600gr pa sad ako vec imam 4kg whey isolata i 4kg kvalitetan gainer, uz to bi kupio neki dobar kreatin.
Ne bi kupio recima xpand, ili attack, to su za mene preskupi...ipak dosta skupi. I mislim da cak ni ne vrede toliko.
HELP please ....