POzz svima
Juce sam prelistao forum i iscitao teme koje su me zanimale...Sad imam jedno pitanje..
Ok, jasno mi je sta je kreatin. Kako se pije i sl,sa tim sa upoznat citajuci ovu temu. Ono sto me zanima je za koga ja sve kreatin, tj da li je i za mene, obzirom da se uglavnom javljaju momci koji su mrsaviji pa bi da dobiju misicnu masu i pojacaju snagu, izdrzljivost.
Ja sam apsolutni rekreativacu treretani, moglo bi se reci cak i pocetnik... Isao sam u teretanu 2 god, prilicno redovno, ne sa nekim specijalnim ciljem osim da budem koliko-toliko u formi.Sada sam krenuo opet posle nekih 10 meseci pauze... Body bulding, veliki misici, plocice mi nije bio prioritet niti ideja obzirom da sam se odavno pomiro sa tim da i nisam bas taj tip niti toliko zagrizen za tu ideju ,ali u svakom slucaju uvek mi je bio prioritet da poboljsam svoj izgled...
Poenta je u tome da sam cudno gradjen...Visok 187, 83-84kg s tim da sam oduvek imao prob sa stomakom jer mi sve odlazi tu... Ramena, ruke sa druge strane su slabija strana posebno za nekoga ko ima prilicno ok visinu.
Dakle, da se vratim na pocetak...Ono sto mene interesuje je koliko je kreatin za mene, jer moj cilj je da smanjim stomak i salo na stomaku i da budem krupniji u predelu ramena, ledja...ruke.. Tj koja kombinacija je idealna za mene...Da li je to kreatin sa proteinom i dex... ili mozda samo proteini, i koliko oni sami mogu da pomognu...
Bio sam malo opsirniji, iako je pitanje uopsteno, najvise sam se javio zbog kreatina, pa je iz tog razloga post i zavrsio u ovoj temi.
Ako je neko voljan da da neki odgovor, bicu zahvalan...
Poz