Ha,ha,ha... dobro ti je ovo za kradju hrane i tacno je.
Odmah da ti odgovorim i na onaj tvoj nacin pricanja sa pocetka.Nisam shvatio to licno i u medjuvremenu sam ukapirao da stvarno ne vredjas vec je to tvoj nacin komunikacije. Ok 100%.
E da, nisam uopste od tih koji odredjuje gde ko ide i sl. Nemam ti ja veze sa tim stvarima.
Za Azerbejdzan bas ne moze da se kaze da se islo turisticki. Ne moze da se kaze da se od Gorana nije ocekivao neki plasman ako je prosle godine bio 7-mi ili 8-mi na Svetu ili Roberta koji je redovno sa tobom na bini u izboru za apsolutnog. Goran je imao plasman medju 15 a Roberta su nasilno skinuli sa bine iz nekoliko pokusaja da bi vratili Hrvata koji je isam iznenadjen usao medju 15 umesto naseg.
Dobro, Branka je trenutno omanula ali je ipak bila 9-ta na Evropskom i uvek je medju 15.
Ove godine je Svetsko za veterane i juniore u Budimpesti. Mislim da ce jedino tu poci i neko ko mozda i ne zasluzuje ali tu nema troskova jer je blizu a kotizacije od 100eu ce sami da plate.
Sto se sudjenja tice, ti imas apsolutno pravo da sudis sva nasa takmicenja bez ikakvog polaganja nekakvog ispita. E sad, Bisa je zaduzena za sve to oko sudjenja da ne kazem i oko odredjivanja sudija pa ne znam kako to ide... ali jedno je sigurno, visestruki sampion ne polaze sudijski ispit.
Za delegate uvek treba slati ljude koji mogu pomoci tamo na licu mesta i naravno,podrazumeva se da znaju jezik.
Ako si u toku, jel' tacno da smo sledece godine domacini Evropskog prvenstva u BB za muskarce? To sam nedavno cuo.