@Tasha 88 organizam tako deluje kad se ne unosi dovoljno kalorija i kad se isposti covek ,treba se hraniti cisto ali treba uneti i dovoljno kolicinski te ciste hrane .. sto je kad pogledas na potrosnju organizma puno pirinca, belog mesa itd... dok u junk foodu u maloj kolicini imas dosta kalorija ... itd...sve u svemu hraniti se cisto nije lako ... vi devojke cujete sta treba jesti ali kolicinski ne unosite dovoljno, kad se stavi na papir po ciframa proteini , uh , masti oni jesu iz kvalitetnih izvora ali u kvantitetu ne zadovoljavjau potrebe ... i tu nastaje problem...
@bbb123
izmeri ti na zivinom aparatu a ne na digitalnim govancima
znaci terning mora da bude koncipiran po indeksu snage , izdrzljivosti , opste kondicije i zdravstenog stanja vezbaca ... svaki trening treba da bude tako da se vezbac izmori, brise znoj sa cela ali ne i da se posle treninga nakon nekog vremena oseca i dalje izmoreno u toj meri da ne moze da se oporavi ... tacniej treba da se posle treninga osecamo dobro ... napredak se pravi tako sto se ide mic po mic dal je to u skracivanju pauza izmedju serija , povecanje serija , tezine , duze vreme na traci ili nekoj drugoj kardio masini gde se prati puls itd... a sta vi radite vi ga odmah preterate u pocetku i onda organizam to shvati kao stres, kao stersnu situaciju i pocne da luci kortizol, adrenalin itd.. i vi umesto da postizete nesto vi unazadjujete svoje prvobitno stanje... ja kazem napravi pauzu sedam dana pa se vrati na traci sa takvim vezbanjem , hoces li moci da izdrzis ne dva sata nego 5 nminuta? hoces .!. ... a vebzaj umereeno sa laganim kontrolisanim povecanjem inteziteta ali konstantno ... pa ces imati kondiciju i kad napravis pauzu od mesec dana ... to sto vam kasni cilkus ili uopste ga nemate nije uopste dobro .. ova sanja kosmare . stres... to je totalno nesredjen zivot .. i tako mozes da vozis neko kratko vreme dok organizam trpi i prasta .. i to kad dobijate mecu pa ste nervozne to mi posebo ide na ...
jer znam da mnoge ribe pa koriste to kao izgovor za razne stvari , ko da ne znam joj se sta desava .. mislim se idi kod lekara pa se bockaj u pedu ako ti nesto fali ... pricam generalno ....