ok , nije tebi odmah da se razumemo tehnika losa, ali eto ako tako bez greske radis cisto cucanj zasto ovo ne bi... znaci u nekim ponavljanjima imas sledeci problem:
deadlift video od Eric Lilliebridgea on tako vuce, misim mnogo brze , al eto, i ja probao, a ne znam zbog cega
ja tako nikad ne bih radio jer u tom pocetnom polozaju moze da ti se desi da zakasnis sa osiguravanjem ledja a pocnes da pritiskas petama i ode kicma, to je delic sekunde...
i ramena blago zabacim unazad
ovo je generalno svima problem, znaci nemas ga pri svakom ponavljanju ali kao da se trudis da ga imas, elem zabacivanjem ramena nazad previse ides kukovima (auotmatski) napred, to je :
pod 1 nepotreban pritisak na lumbalni deo
pod 2 verovali ili ne prazan hod... zasto bi to radio, koji misic pogadjas? pokret je zavrsen kada se ti uspravis na 90stepeni svaki cm unazad je suvisan, primetio sam da kamera blago krivo stoji tako da na 0:49 ides unazad onako poprilicno...
eto to ti je to, mislsim da inace imas vrhunsku tehniku i za dl samo je moja pretpostavka da gledas yt klipove pa hoces nesto da ubacis itd... jer si i na klipu za dl imao isto cista ponavljanja bez greske...