NO COMMENT!! Ljudi mogu da pokusavaju , te Makedonce i ostale da OCRNE Kralja, zato sto te iste ljude hocu samnom da treniraju da im pomazem u vezi B.B itd.. a te iste olajavaju sve i svasta ne samo o meni, oni cak i izmedju njih samig sebe to rade!! zato imam samo kontakt sa dvoje ljude takmicare iz citave Mak i Ex Yu!! A ostale nezasluzuju moje znaje i pomoc i prijateljstvo!! Jedno je logicno- kako da me ljudi sa Saveza U Mak i Nemacku i ljudi sa Ex Yu strucnjaci postuju i sve, a ovi ocrnavaju!! Vladare, to je lazna slika namjerno stvorena od Ljubomore i sve na Mene!! Ja nemoram niko da ubedjujem, tvoje je vase je dal i sta i kako cete misliti o meni !! Al radi ovaj interleukin 15 a???!!! Kako svi su sad blizu Ronnia i ostale Top favorite a???
Kralju, prvaku u skoku u dalj JA stvarno ne znam!
Ali evo ti malo pojasni o cemu se radi i obecavam da cu na netu pronaci i priprediti neki clanak o tome!
Ali moram i ovo da ti kazem, stvarno sam razocaran u tebe, mislio sam da si ti sampion, car, kralj, prvak u skoku u dalj, a izgleda da si samo diler, i da prica onog makedonca je sitinita tj, da ga ti snadbjevas nelegalnim supstancama!
Nemogu da se opsauljim citavi dan, na jednu stranu pricas kako su AAS losi, takmicarski bb je smrt, a kada zelis da prodas sve je ok!
Strasno si me razocarao Kralju!
Pozdrav, Vladar
E moj KRALJU!
Pa ti sam ljudima stvaras misljenje o sebi, i to lose.
Nemoj da mislis da nekoga branim ovdje jer se ti mogu i sami braniti, ali poceo si da na sva usta olajavas neke ljude a da ti se pri tome niko nije bio obratio niti te 'iko prozivao a jos manje napao, i to me zasmetalo u vezi tebe.
Nikako mi nisi jasan da blatis i prozivas ljude koji su u istom poslu kao i TI.
Zar mislis da ima razlike da ako nekom udje penis do kraja a onom drugom samo glavic istoga u analni otvor da toga necemo nazvati, JEBENIM?
A ti si kao malo manje jeben? Bio ti je samo glavic,mooooozda ipak malo vise, nije bio skroz unutra,ali ipak tu negdje, samo malo pece, moglo je biti i gore, uhhh. Bas si KRALJ.
Ti sada ocekujes ovdje od ljudi, a narocito od Pedje koga si blatio na onom forumu, da te shvate ozbiljno i da te prihvatimo kao starijeg brata, pa da poslusamo neki tvoj savjet.
Upao si u neciju zamku i poceo si razmisljati tudjim mozgom.
Sportski pozdrav KRALJU!!!!