Nije do znanja i sta ko kako ume, nego kako ste me napali i ponizili bez razloga i ja sam morao da napustim forum. Upitajte se zasto od Foruma za BB postase forum prepiranja, ponizavanja, omalovazavanja i sta sve ne!!! Ja sam samo definisao vase ponasanje i nista vise. Zato u buduce trudite se da budete pristojni i na temi. netreba nam ovde COOL i ljude koje samo cekaju da uzmu nekoga na zub!!! Pravi Sportisti su daleko od dosadasnjome ponasanju sa vase strane!!!
:shock:
Ja mislim (bez uvrede Kralju) da tebe memorija slabo sluzi. Koji je razlog, ne znam. Svako ko je dosao ovdje i ponasao se normalno i pristojno, tako mu se i vratilo. Znam da ima dosta isfrustriranih ljudi, ali da dodju i lijece frustracije, ja to ne mogu da shvatim. Vidis, ima foruma gdje ja uopste ne ucestvujem, jer mi se ne svidja njihov nacin rada, ali ne dolazim da provociram, i ne krijem se pod drugim nick-om, jer moj seljacki i malogradzanski zivot mi je daleko vazniji nego ovaj ili bilo koji drugi forum.
Sta ti je ona djevojcica medonjak napravila, pa da je tako prozivas na onom forumu, zoveci je lezbejkom i da ne nabrajam sada dalje. Zar ti kao obrazovani covijek koji zivi na zapadu, nije naucio da ima ljudi sa razlicitim potrebama, pa i ako je lezbejka, neka bude za sebe, i kako je moguce da to ima takav efekat na tvoj zivot. E, dragi moj Kralju, mozda ti nije posvetila dovoljno paznje, pa mislis da zato imas prava da je prozivas.
Imas ti jos mnogo da ucis u zivotu.
Pratim tebe i tvoje ponasanje na forumima od kada si postao aktivan. Bez uvrede, ti si za mene jedna isfrustrirana i iskompleksirana osoba kojoj treba jako puno paznje. Nisam htio da te nazovem idiotom, pederom i slicno, jer mi cak i moja seljacka i malograDZanska kultura to ne dozvoljava. Ne pada mi na pamet da te vrijedjam, nego samo malo sebi dajem pravo da te edukujem po pitanju ponasanja na forumu, mada ne bi trebao, ali kada si se vec vratio, i sa vec prvim postom nasrnuo, eto. :wink:
Nadam da ces doci sebi i prestati sa takvim ponasanjem i ja te uvjeravam da ce mo te prihvatiti kao punopravnog clana a ne kao jednu isfrustriranu i izgubljenu osobu koju ce mo provocirati.
P.S. Nadam se da ces imati snage, biti musko i pokazati da si veliki covijek i uputiti javno izvinjenje medonjku za one rijeci koje si joj uputio.