PA NEZNAMO JEBIGA...NISMO MI RAZVIJENA ZEMLJA KAO VI TAMO U MUNKENU..JBG..OVDE KOD NAS DOK DODJU INFO..MI SVI CRKNEMO OD NEKIH DRUGIH STVARI...ZATO SU BILDERI SA ZAPADA ZDRAVI..I FIZICKI I MENTALNO
Citat: Pedja_Petrovic Jul 23, 2007, 02:18:10 posle podnePA NEZNAMO JEBIGA...NISMO MI RAZVIJENA ZEMLJA KAO VI TAMO U MUNKENU..JBG..OVDE KOD NAS DOK DODJU INFO..MI SVI CRKNEMO OD NEKIH DRUGIH STVARI...ZATO SU BILDERI SA ZAPADA ZDRAVI..I FIZICKI I MENTALNOHahahahahahahahahahah!!!Dobro mi je jutro pocelo, hvala Pedja!
Pa vi imate Milosa za Ucitelja , kako da ne znate??? Cudi me??? Ja mislim da znate ali krijete te informacije??? ili??
Citat: Manimal Jul 23, 2007, 02:19:42 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Jul 23, 2007, 02:18:10 posle podnePA NEZNAMO JEBIGA...NISMO MI RAZVIJENA ZEMLJA KAO VI TAMO U MUNKENU..JBG..OVDE KOD NAS DOK DODJU INFO..MI SVI CRKNEMO OD NEKIH DRUGIH STVARI...ZATO SU BILDERI SA ZAPADA ZDRAVI..I FIZICKI I MENTALNOHahahahahahahahahahah!!!Dobro mi je jutro pocelo, hvala Pedja!...A TAMO JUTRO BRATE U DIJSPORI??..OVDE PECENI PILICI PADAJU ZI VAZDUHA OD VRUCINE..
Citat: Pedja_Petrovic Jul 23, 2007, 02:20:39 posle podneCitat: Manimal Jul 23, 2007, 02:19:42 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Jul 23, 2007, 02:18:10 posle podnePA NEZNAMO JEBIGA...NISMO MI RAZVIJENA ZEMLJA KAO VI TAMO U MUNKENU..JBG..OVDE KOD NAS DOK DODJU INFO..MI SVI CRKNEMO OD NEKIH DRUGIH STVARI...ZATO SU BILDERI SA ZAPADA ZDRAVI..I FIZICKI I MENTALNOHahahahahahahahahahah!!!Dobro mi je jutro pocelo, hvala Pedja!...A TAMO JUTRO BRATE U DIJSPORI??..OVDE PECENI PILICI PADAJU ZI VAZDUHA OD VRUCINE..Ma da , samo je 08:22, i dobro je poslije vrucina koje smo i mi imali nedavno.Nego Pedja, cujem da ti krvna slika ne moze biti bolja. Svaka cast!!
Pa rade miostatin blokeri, al' NA MIŠEVIMA. Ako imaš petlju bocni se malo. Pilulice očigledno ne rade, Champion Nutrition ima u prodaji već par godina al nešto se niko nije nabildov'o od njihovog miostatin blokera.
Ko hoce od vas za Svetsko sad u Koreji da bude u drugoj kategoriji i bude u TOP 3 na Svetsko u B.B nek nabavi sebi Interleukin 15 na attention@hushmail.com budite malo ozbiljni!! Mnogo ste mi COOLLL!!!