Zivi bili momci!
Vi mene ne poznajete,ali zato ja vas poznajem i redovno pratim i ucim iz vasih postova /narocito Pedjinih,Saletovih.../
Zato bi vas zamolio za malo paznje i saveta....
Naime upravo radim svoju 2 kuru,koja je za sada sledeca:
Danabol 10 mg 4-6 nedelja ------- 50-60 mg dnevno u 3 doze.
Omnadren 250mg 6-8 nedelja ---- 500 mg nedeljno / davanje 1 nedeljno
Deca durabolin 2ml/200mg 6-8 nedelja ---- 400 mg nedeljno /davanje jednom nedeljno
Proviron 50 mg dnevno u dve doze po 25 mg i silymarin od po 2 puta po 2 nkapsule/razmisljam ozbiljno o esential forte!!!/
Imam inace 36 godina i ceo zivot se bavim veoma aktivno sportom/konkretno 3 godine veoma ozbiljno sa gvozdjem//bez prekida
!!/
Moja tezina je 117 kg.
Moji razlozi za koriscenje AAS su ti da ja prosto volim gvozdje i lepo se osecam kada ga dizem!!!!!!
TACNIJE ZELIM BITI JACI I LAKSE SE OPORAVLJATI OD TRENINGA/KOJI SU KAO KOD SUMANUTOG :lol: :lol: :lol:/
Hocu reci volim powerlifting!!!!!/to volem,volem!!! :lol: :lol:/
Pa sam skonatao da ce mi ova kura u tome pomoci....
AKO IMATE BOLJU RECITE!!!!!!!
Ishrana mi je sacinjena od mesa ,ribe,jaja,plazme,jogurta i salate uz dodatke protein sheikova/ISO SENSATIONAL 93!!/
Proteinski unos je izmedju 350 i 400 gr dnevno uz malo hidrata.
Takodje imam nedoumicu,DA LI NASTAVITI OVAKO SVIH 10 NEDELJA ILI POSLE 6 NEDELJA SVE PROMENITI DRUGOM KOMBINACIJOM ,ALI U ISTOM SMERU/ZA PRIRAS SNAGE I MALO MASE!!! :lol:/ DA BI SE OPET IZNENADIO SISTEM?
!!!
STA MISLITE??
Pedjo,Sale......
I jos jedna VAZNA STVAR.
Koliko sam razumeo,KOD PREKIDA KURE, TREBA PREKINUTI ,ODJEDNOM, BEZ POSTEPENOG SLABLJENJA DOZA .
Da???
Ako je tako da li odmah udariti sa klomifenom 2-3 nedelje,i tribulusom/narocito ovim najnovijim ultimatovim,KOJI UDARA KAO LUD,A NIJE ONAJ BUGARSKI!!!/,A NAROCITO ME ZANIMA DA LI JE PAMETNO KORISTITI PROVIRON I POSLE KURE JEDNO 2-3 NEDELJE/STEKAO SAM TAJ UTISAK?
Unapred zahvalan.
ps. medicinar sam po struci, pa slobodno bez ustezanja po nazivima :lol: :lol: :lol:.
pss.VIC------GAZDA LECI ZATVOR!
KAKO???
STAVI PARU U WC SOLJU PA MU DUPE ZINE NA PARU!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: