koji suplementi se mogu uzimati pre a koji posle trcanja ?moze li se uzimati whey posle trcanja ?
Citat: Markonikoji suplementi se mogu uzimati pre a koji posle trcanja ?moze li se uzimati whey posle trcanja ?...ako vec imas izbor uvek ti je najbolji izbor pred bilo koje vrste kardia glutamin ili bcaa...posle kardia...zasto da ne whey....ja obicno posle kardia kojeg radim ujtro jedem ovsene pahuljice pomesane sa vodom i sa 50gr wheya-a
Citat: pedjosCitat: Markonikoji suplementi se mogu uzimati pre a koji posle trcanja ?moze li se uzimati whey posle trcanja ?...ako vec imas izbor uvek ti je najbolji izbor pred bilo koje vrste kardia glutamin ili bcaa...posle kardia...zasto da ne whey....ja obicno posle kardia kojeg radim ujtro jedem ovsene pahuljice pomesane sa vodom i sa 50gr wheya-amislio sam zbog dehidratacije nakon trcanja pa da ne bi valjalo whey ako nisam u pravu ispravi me ?e odlican ti ovaj obrok ,kakav je ukus ,jeli dobro, mogu li da ga koristim kao dorucak svaki dan ?
Pedjos kada smo vec kod ovsenih pahuljica, ja ih isto jedem za dorucak kao prvi obrok, pa sta mislis da li je dobro jesti ih jos jednom tokom dana, pre treninga. Posto ja treniram posle podne, zanima me :wink:
Citat: max_nsPedjos kada smo vec kod ovsenih pahuljica, ja ih isto jedem za dorucak kao prvi obrok, pa sta mislis da li je dobro jesti ih jos jednom tokom dana, pre treninga. Posto ja treniram posle podne, zanima me :wink:.....licno mislim da bas i nema kasnije u toku dana da jedes ovsene....i iz iskustva drugih b.b,ne praktikuju bas taj izvor UH da ga konzumiraju u popodnevinim satima..kao izvor uh u tom radoblju puno je sretnije resenje neki pirinac,integralni crni hleb,krompir ili nesto slicno....ali naglasavam...AKO MORA....i teorija da se konzumiraju uh prije treninga je dosta napusten sistem u b.b....
Citat: pedjosCitat: max_nsPedjos kada smo vec kod ovsenih pahuljica, ja ih isto jedem za dorucak kao prvi obrok, pa sta mislis da li je dobro jesti ih jos jednom tokom dana, pre treninga. Posto ja treniram posle podne, zanima me :wink:.....licno mislim da bas i nema kasnije u toku dana da jedes ovsene....i iz iskustva drugih b.b,ne praktikuju bas taj izvor UH da ga konzumiraju u popodnevinim satima..kao izvor uh u tom radoblju puno je sretnije resenje neki pirinac,integralni crni hleb,krompir ili nesto slicno....ali naglasavam...AKO MORA....i teorija da se konzumiraju uh prije treninga je dosta napusten sistem u b.b....Hvala ti Pedjos :wink: Ipak sam dosao na forum da naucim od vas ....majstora :wink:
Citat: max_nsCitat: pedjosCitat: max_nsPedjos kada smo vec kod ovsenih pahuljica, ja ih isto jedem za dorucak kao prvi obrok, pa sta mislis da li je dobro jesti ih jos jednom tokom dana, pre treninga. Posto ja treniram posle podne, zanima me :wink:.....licno mislim da bas i nema kasnije u toku dana da jedes ovsene....i iz iskustva drugih b.b,ne praktikuju bas taj izvor UH da ga konzumiraju u popodnevinim satima..kao izvor uh u tom radoblju puno je sretnije resenje neki pirinac,integralni crni hleb,krompir ili nesto slicno....ali naglasavam...AKO MORA....i teorija da se konzumiraju uh prije treninga je dosta napusten sistem u b.b....Hvala ti Pedjos :wink: Ipak sam dosao na forum da naucim od vas ....majstora :wink:.....ma naravo stari..zbog toga smo se okupli ovde da kristalisemo stvari//....malo nas promovisi po ns tj po gym-u gde vezbas itd...kada nas je vise...jaci smo..i forum ce biti kvalitentiji
Da li cardio trening, posebno na traci, daje najbolje rezultete pri sagorevanju masti ujutru na prazan stomak?
sluske na usi,dobra muzikica,zatvoris oci i cepas