Citat: TTgirl Januar 14, 2008, 04:36:58 posle podneNellle jesi ti to menjao avatar???:D:D :lol:Cuti sad,jedva sam ga nagovorio! flamewar
Nellle jesi ti to menjao avatar???:D:D :lol:
menjao menjao....vidim svi menjaju pa reko aj i ja....
Samo da kazem da mi je ovaj covek prvi cestitao rodjendan i da je kralj,ja sam sad u kafani i pijem u njegovo ime.Ziveli.Nele stvarno si me odusevio,lizao bi ti batinu.Poz
Citat: t1000 Januar 16, 2008, 12:24:56 pre podneSamo da kazem da mi je ovaj covek prvi cestitao rodjendan i da je kralj,ja sam sad u kafani i pijem u njegovo ime.Ziveli.Nele stvarno si me odusevio,lizao bi ti batinu.PozTi si brate izgleda previse popio :lol: :lol: Aj uzdravlje i neka ti je srecan rodjendan
FOR THE RECORD.......ja njega ne poznajem!!ne ne!!!! :mrgreen:
Citat: sasacg Januar 16, 2008, 02:22:25 pre podneCitat: t1000 Januar 16, 2008, 12:24:56 pre podneSamo da kazem da mi je ovaj covek prvi cestitao rodjendan i da je kralj,ja sam sad u kafani i pijem u njegovo ime.Ziveli.Nele stvarno si me odusevio,lizao bi ti batinu.PozTi si brate izgleda previse popio :lol: :lol: Aj uzdravlje i neka ti je srecan rodjendan Sasa, you're the next!
Citat: SRECAN_RODJUS_SRKI!!! Januar 16, 2008, 02:24:52 pre podneFOR THE RECORD.......ja njega ne poznajem!!ne ne!!!! :mrgreen:Dobar ti je nick :lol: :lol: