Novembar 16, 2024, 10:30:35 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Pride day  (Pročitano 21735 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Pride day
« Odgovor #60 poslato: Jul 19, 2007, 04:24:51 posle podne »
@ REMETIK.

SLAZEM SE U POTPUNOSTI..DROGA JE ISTO ZLO KAO I OVO..VERUJ MI...

GEY LOBI JEBEM IM MAJKU BOLESNU...ETO TO JE...

MA PUSTIO BIH AJ CIKA SUMPRNOG DA IM ODRZI JEDAN PLENUM..CK SKJ

Van mreže Remetik

« Odgovor #61 poslato: Jul 19, 2007, 04:29:11 posle podne »
MA PUSTIO BIH AJ CIKA SUMPRNOG DA IM ODRZI JEDAN PLENUM..CK SKJ

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #62 poslato: Jul 19, 2007, 04:35:53 posle podne »
Poštovani građanine Gojko Stojčeviću,

S obzirom na Vašu visoku poziciju u ovdašnjem društvu, ali i visoko mesto u Srpskoj pravoslavnoj crkvi koja okuplja brojne vernike i vernice, pozivamo Vas da nas podržite u naporima da svi građani i sve građanke Srbije, bez obzira na pol, rod i seksualnu orijentaciju budu jednakopravno tretirani u društvu - pred Zakonom i pred Bogom.

Naime, želimo da Vas podsetimo da, prema aktuelnim podacima, Srbija ima oko 10 miliona stanovnika, što bi, sledeći međunarodno prihvaćene standarde, značilo da je oko milion građana i građanki istopolno orijentisano.

Takođe, sledeći statistiku po kojoj se 84% građana i građanki Srbije izjašnjava da je pravoslavne veroispovesti, želimo da Vas u ime 840.000 istopolno orijentisanih vernika i vernica pozovemo na odgovornost prema njima, i da sa pozicije Patrijarha Srpske pravoslavne crkve, uvedete nove standarde koji bi u značajnoj meri popravili poziciju vaših vernika i vernica.

Želimo da Vas podsetimo da je 30. juna 2001.godine u Beogradu pokušano organizovanje prve Parade ponosa, koja je pod imenom odbrane tradicionalne srpske pravoslavne vere, ugušena u krvi.

Od tada, mnogi/e Vaši vernici i vernice žive u neprekidnom strahu, izolovani od ostatka društva, a očigledno i od samog Boga.

Takođe Vas podsećamo da mnogi Vaši saradnici, među kojima i brojne vladike i mitropoliti, veoma ugledni u ovdašnjem društvu, šire mržnju i podržavaju nasilje prema istopolno orijentisanim osobama.

Pozivamo Vas da sledeći principe hrišćanstva u koje verujete i koje zastupate, inicirate:

prihvatanje gej muškaraca, lezbejki, transrodnih i transeksualnih građana i građanki Srbije među Vašim vernicima;

osudite homofobične izjave sveštenih lica.

insistirate na odvajanju pojmova pedofilije i homoseksualnosti. Pedofilija je zločin!

pozivate vernike i vernice na mir i nenasilje prema LGBT populaciji;

ozvaničite istopolne zajednice Crkvenim brakom;

ne osuđujete osobe koje pokušavaju da svetu prenesu poruke ljubavi.

U nadi da ćete preduzeti sve mere kako bi suzbili nasilje i diskriminaciju nad osobama koje nisu daleko od Vas.

Како их није срамота  :(

http://www.svetosavlje.org/pastir/index_sve.php?qa=43  :arrow: Став СПЦ по питању хомосексуалности
« Poslednja izmena: Jul 19, 2007, 04:44:56 posle podne milosh031 »

Van mreže kikko

• Middleweight Member
« Odgovor #63 poslato: Jul 19, 2007, 04:48:17 posle podne »
Kud bas sad da pederi prave paradu...Ne znam dal ce panduri da dozvole mlacenje ali sranja ce biti u najavi...A ovi govnari sa zapada ce odma da karakterisu-"vidi ove Srbe sta rade a oce u EU"...Mozda treba biti taktican  dok ne udjemo u EU a onda im jebati kevu i regulisati zakon po tom pitanju...
Isto kao sto smo trebali da sacekamo da udjemo u NATO pa da onda zavedemo red na Kosovu-mogli bi da nam puse-nit bi nas bombardovali nit bi nam siptari uzeli pola zemlje..isto tako i za ovo- ...

Van mreže Remetik

« Odgovor #64 poslato: Jul 19, 2007, 04:52:45 posle podne »
Kako mislis da menjemo zakon kad udjemo u EU, kad oni tamo ugnjetavaju heterosexualce?  :lol:

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #65 poslato: Jul 19, 2007, 04:55:06 posle podne »
Видите некако да пребацимо причу на ЕУ и нато  :D

Van mreže kikko

• Middleweight Member
« Odgovor #66 poslato: Jul 19, 2007, 04:57:34 posle podne »
Kako mislis da menjemo zakon kad udjemo u EU, kad oni tamo ugnjetavaju heterosexualce?  :lol:
Kako?Pa pogledaj sta je Svarceneger uradio u Kaliforniji..Mudro je cutao dok nije dosao na vlast-a onda tako regulisao zakon da homosi imaju jos manje prava nego sto su imali..Kurac bi ga izabrali da je pricao okolo sta ima nameru da uradi,,

Van mreže Pirat

« Odgovor #67 poslato: Jul 19, 2007, 04:58:53 posle podne »
pedercine dobijaju batine u najavi... a i ovi panduri jedu govna, sta ih koji qrac brane -sami ce da dobiju sta su trazili...inace govnari sa zapada ce o nama pricati losse uvek...sta god uradili,  tako da ne treba tolerisati nikakve oblike takvih skupova, jeste da ih batine nece izleciti ali ce makar spreciti i pokazati  svetu da to kod nas tako ne moze... nema tu taktike...drugo narod je i ovako i onako ogorcen zbog SVEGA...samo nam fale neki gay-evi i lezbejke...

Van mreže TTgirl

• Lepotica
  • You are very cute,but I am on diet:)
« Odgovor #68 poslato: Jul 19, 2007, 05:00:16 posle podne »
Ma nema frke Pedja,razliciti stavovi. . .;)

"What's meant to be...will always find it's way...":)

Van mreže Remetik

« Odgovor #69 poslato: Jul 19, 2007, 05:02:40 posle podne »
@kikko

Brate, mi zivimo u Srbiji!!!!!!!!!! Nemoj da mesas babe i zabe! Ovde stvari odavno idu u odredjenom pravcu...imali smo priliku da  ucinimo nesto, sada je vise nemamo...mozemo samo da gledamo i da cekamo i daj Boze da docekamo, mi ovde prisutni, dan kada cemo moci nesto i da uradimo. Ne bih vas vise smarao.  :|

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #70 poslato: Jul 19, 2007, 05:08:19 posle podne »
Не би ме чудило да су ови дрипци из мупа због безбедносних разлога сјебали за локацију...ми одемо у нс а ови у бгу парадирају...

Све је могуће

Van mreže kikko

• Middleweight Member
« Odgovor #71 poslato: Jul 19, 2007, 05:13:46 posle podne »
@kikko

Brate, mi zivimo u Srbiji!!!!!!!!!! Nemoj da mesas babe i zabe! Ovde stvari odavno idu u odredjenom pravcu...imali smo priliku da  ucinimo nesto, sada je vise nemamo...mozemo samo da gledamo i da cekamo i daj Boze da docekamo, mi ovde prisutni, dan kada cemo moci nesto i da uradimo. Ne bih vas vise smarao.  :|

Upravo to ti i kazem,brate!!!Mi zivimo u Srbiji..Bas zato treba biti pametniji..Ako se uvek pravdamo na to :mi zivimo u Srbiji pa kad smo vec u kurcu nek budemu u jos vecem kurcu..Samo sam rekao da treba biti pametan i da ne dozvolis da najebes jos vise zbog gomile frustriranih pedera..Jednostavno nisu vredni...Oni znaju da bez prisustva policije ne smeju da kurce i da se jebu po ulicama,kao sto bi oni hteli..Ako je njima zadovoljstvo da ih panduri setaju kroz NS ko kucice u kavezu-nek se setaju..Ako misle da su uspeli nesto da urade-nek probaju to isto-ali bez policije..E onda ko hoce moze da ih izmalti i vaspita  i to bez ikavih posledica po javno mnjenje..

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #72 poslato: Jul 19, 2007, 05:18:07 posle podne »
Не батинају се педери једино у Србији....у Будимпрешти су их тукли,у Москви,у Јерусалиму.....

Значи није то сад неки посебан случај да само у Србији туку педере па да нас неко осуђује

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #73 poslato: Jul 19, 2007, 05:20:43 posle podne »
sto bi ih batinali? pa ovo je srbija, tu ne treba da se batina, nego ko je neprikladan u hladnjachu i zdravo zdravo ...   :lol: :lol: :lol:

(oh boze kako sam surov shmrc shmrc ,pa i to su necija djeca shmrc shmrc  )
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže Remetik

« Odgovor #74 poslato: Jul 19, 2007, 05:22:10 posle podne »
sto bi ih batinali? pa ovo je srbija, tu ne treba da se batina, nego ko je neprikladan u hladnjachu i zdravo zdravo ...   :lol: :lol: :lol:
(oh boye kako sam surov shmrc shmrc ,pa i to su necija deca shmrc shmrc  )
To su vec priznate metode!  :lol: