AMAN COVECE......PA NEKA SE JEBU DO MILE VOLJE KOD SEBE U STANOVIMA...ALI ZASTO DA TO RADE JAVNO I DA IM SE TO DOZVOLI..NE MISLIM KONRKETNO DA KARANJE U GUZU..ILI NJU.....NEGO JBT...
PA STA CE DETE OD 10 GODINA DA PITA SVOJU MAMU ILI TATU KADA VIDI DVA DEBILA KAKO SE ZVALAVE NA ULICI.....PA EJBIGA BRATE
Brate, ja ih niti gotivim niti branim niti odobravam to sto rade. Ja jos uvek nemam decu, ali razumem tvoju brigu. E sad, tvoje dete na ulici vidja gomilu ruznih stvari...narkomane, alkoholicare...tuce, ubistva...i jos gomilu toga...nikome nije srago sto deca to vidjaju, ali jednostavno takve stvari su neizbezne. Ja mislim da ni jedan klinac nece postati nasilnik, narkoman, alkoholicar...zato sto je nesto to nesto video na ulici. Tako gledam i na njih, mislim gay populaciju.
..
STARI..MISLIM DA PORPLICNO FULAS OVDE..
PA GDE CES VECU BEDU NEGO STO JE BILOA RECIMO 90-IH..KADA KLINAC VIDI KRIMOSA SA KAJLAM OKA VRATA..DOBRE PICKE DA OVZI U DOBRIH KOLIMA A ON DODJE KUCI I CALE MU IMA PLATU 2 MARKE I NEMA HLEBA DA JEDE..
JEL MISLIS DA 80% KLINACA NIJE POSTALO KRIMOSI ILI SU SE BAR TRUDILI DA TO BUDU SAMOZ ATO STO SU TO NEGDE VIDELI?
??
JEL TI NE PIJES ZATO STO ZNAS DA JE TO KURAC ILI ZATO STO SI SVESTAN TOGA STA MOZE DA TI BUDE...
JEL SI SE TI NAPIO PRVI PUT U ZIVTU ZATO STO S ZNAO ILI ZATO JEL SI TO NEGDE VIDEO BRATE DA JE DO JAJA..NPR OD SVOJH ORTAKA?/
NEMOJ TAKO.
DECA SU CUDO..KAO SUNJDERI UPIJAJU SVE..A NISU U STANJU U TIM GODINMA DA RAZLUCE STA JE DOBRO A STA LOSE ZA NJIH.
ONI TADA MISLE DA TAKO TREBA I TU NASTAJE KOFLIKT