Novembar 16, 2024, 10:57:50 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Pride day  (Pročitano 21755 puta)

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member

Van mreže bebac

• Cruiserweight Member
Odg: Pride day
« Odgovor #46 poslato: Jul 19, 2007, 02:42:52 posle podne »
Da sam ja neka Vlast sve bi ih poredao na koceve (kad već vole...), a pošto nisam neka rade šta hoće samo što dalje od mene i moje porodice... :evil: :evil: :evil: :evil:
Hrabrost je kada činite ono čega se bojite. Ne može biti hrabrosti ako se ne bojite!

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #47 poslato: Jul 19, 2007, 02:58:11 posle podne »
Добро није да сад треба да их ликвидирамо...какви су такви су,њихова ствар!
Ал нек се не оглашавају по питању легализације и сличних срања!

И наравно никакво експонирање у јавности!
« Poslednja izmena: Jul 19, 2007, 03:01:51 posle podne milosh031 »

Van mreže left hook

• Cruiserweight Member
  • Markedj4ny BIG Team
« Odgovor #48 poslato: Jul 19, 2007, 03:03:31 posle podne »
 8)

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #49 poslato: Jul 19, 2007, 03:35:12 posle podne »
jednostavno treba izvrsit bilo koji oblik deratizacije i da se taj nakot primiri vec jednom, ovo vec prevazilazi svaku mjeru
isto tako sutra ce pravit nekrofilske,pdofilske i ko zna kakve parade.

ja ne znam cemu ta pitanja "sta da ti sutra sin bude peder" i nekavi degenerisani majcinski instikti il sta li je vec...
boleshtine na svakom koraku
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže Manimal

• I'm The King Of Fatness
« Odgovor #50 poslato: Jul 19, 2007, 03:39:17 posle podne »
Ovo je bas pederska tema. :roll:

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #51 poslato: Jul 19, 2007, 03:51:47 posle podne »
AMAN COVECE......PA NEKA SE JEBU DO MILE VOLJE KOD SEBE U STANOVIMA...ALI ZASTO DA TO RADE JAVNO I DA IM SE TO DOZVOLI..NE MISLIM KONRKETNO DA KARANJE U GUZU..ILI NJU.....NEGO JBT...
PA STA CE DETE OD 10 GODINA DA PITA SVOJU MAMU ILI TATU KADA VIDI DVA DEBILA KAKO SE ZVALAVE NA ULICI.....PA EJBIGA BRATE

Brate, ja ih niti gotivim niti branim niti odobravam to sto rade. Ja jos uvek nemam decu, ali razumem tvoju brigu. E sad, tvoje dete na ulici vidja gomilu ruznih stvari...narkomane, alkoholicare...tuce, ubistva...i jos gomilu toga...nikome nije srago sto deca to vidjaju, ali jednostavno takve stvari su neizbezne. Ja mislim da ni jedan klinac nece postati nasilnik, narkoman, alkoholicar...zato sto je nesto to nesto video na ulici. Tako gledam i na njih, mislim gay populaciju.
..

STARI..MISLIM DA PORPLICNO FULAS OVDE..

PA GDE CES VECU BEDU NEGO STO JE BILOA RECIMO 90-IH..KADA KLINAC VIDI KRIMOSA SA KAJLAM OKA VRATA..DOBRE PICKE DA OVZI U DOBRIH KOLIMA A ON DODJE KUCI I CALE MU IMA PLATU 2 MARKE I NEMA HLEBA DA JEDE..

JEL MISLIS DA 80% KLINACA NIJE POSTALO KRIMOSI ILI SU SE BAR TRUDILI DA TO BUDU SAMOZ ATO STO SU TO NEGDE VIDELI??????

JEL TI NE PIJES ZATO STO ZNAS DA JE TO KURAC ILI ZATO STO SI SVESTAN TOGA STA MOZE DA TI BUDE...

JEL SI SE TI NAPIO PRVI PUT U ZIVTU ZATO STO S ZNAO ILI ZATO JEL SI TO NEGDE VIDEO BRATE DA JE DO JAJA..NPR OD SVOJH ORTAKA?/

NEMOJ TAKO.

DECA SU CUDO..KAO SUNJDERI UPIJAJU SVE..A NISU U STANJU U TIM GODINMA DA RAZLUCE STA JE DOBRO A STA LOSE ZA NJIH.

ONI TADA MISLE DA TAKO TREBA I TU NASTAJE KOFLIKT

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #52 poslato: Jul 19, 2007, 03:55:46 posle podne »
Da li sam ja rekla da ti treba da odgajas svoje dete da bude peder?. . .Ili da ja to treba da radim?I jednom recju?. . .
..

NISI MENI REKLA DA ODGAJAM.....JA SVOJE..NITI CU IH ODHGAJATI.

TI SVOJE..KAKO GOD HOCES..JA SA TIM NEMAM NISTA.

A CIJE GOD DETE BILO DA BILO AKO JE PEDER-ONDA JE BOLESTAN I TREBA GA LECITI-LICNO JA BIH MU KICMU SLOMIO..DA SE PITAM NARAVNO..

I JA OVDE NE MALTIM TUDJIM KURCEM PO TRNJU KAKO TI RECE....

JA SAM UVEK MALTIO SA SVOJIM...MNOGO PUTA ME I KSOTALO AL SAM MLATIO/NE SA KURCEM/..

TAKO I OVAJ PUT.

NEMOJ SE LJUTITI ZBOG RUZNIH RECI..TI SI IH PRVA UPOTREBILA....A NEZNAM IZ KOG RAZLOGA IMAS RAZLOGA DA BRANIS TU BOLESNU STOKU....NEZNAM ZI KOG RAZLOGA BRANIS TU BOLESNU STOKU..ALI TO JE ONO STO TI ZASTUPAS...ISTO TAKO..JA ZATUPAM SVOJ STAV PREMA NJIMA JER MI SE GADI I SAMA POMISAO NA TO..

NADAM SE DA SI ME RAZUMELA...DA NE CITARM ONAJ TVOJ DRUGI POST

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #53 poslato: Jul 19, 2007, 03:58:24 posle podne »
JA NISAM REKLA DA JE TO NORMALNO.Ali sam rekla da motkom neces mnogo toga resiti,zar ne?. . .To je ko da krenes da tuces sve narkose u drzavi,pa ce onda prestati da se drogiraju?na TO sam se bazirala.NE na paradu,zabole me za paradu.Ako svoju decu vaspitas da ne budu pederi onda oni to nece dozivljavati kao normalno!Isto kao sto nece biti narkosi ako ih vaspitas tako da to ne budu.Ali da to vidjaju-to ne mozes spreciti,ili ga onda stavi pod stakleno zvono i nema problema nikakvih. . .
.

IPAK MORAM..

BATINA JE IZASLA IZ RAJA!!!!!

I NARAVNO DA MOJA DECA AKO NE VIDE BOLESNU GAMAD NA CESTI DA CE IM KASNIJE BITI U ZIVTU NENORMLANO KAO I STO JE TO MENI SADA.

STVARNO ENSZNAM GDE JE TEBI TU PROBLEM...

A KADA SI SE DOTAKLA NARKOSA....PA JA NEZAN ILI TI STVARNO VERUJES U NEKE STVARI???>>

PA JEL TI ZNAS DA SE OLDUCI DA SE SJEBU SVI NARKOSI I DLERI U KOJEM VREMENSKOM ROKU BI SE TO SREDILO I NA KOJI NACIN??

STVARNO MI NIJE JASNO..

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #54 poslato: Jul 19, 2007, 03:58:42 posle podne »
ja cu moje dijete vaspitavat da prevaspitava pedere  :twisted:  :lol: :lol:
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže Remetik

« Odgovor #55 poslato: Jul 19, 2007, 03:59:42 posle podne »

PA GDE CES VECU BEDU NEGO STO JE BILOA RECIMO 90-IH..KADA KLINAC VIDI KRIMOSA SA KAJLAM OKA VRATA..DOBRE PICKE DA OVZI U DOBRIH KOLIMA A ON DODJE KUCI I CALE MU IMA PLATU 2 MARKE I NEMA HLEBA DA JEDE..

JEL MISLIS DA 80% KLINACA NIJE POSTALO KRIMOSI ILI SU SE BAR TRUDILI DA TO BUDU SAMOZ ATO STO SU TO NEGDE VIDELI??????

JEL TI NE PIJES ZATO STO ZNAS DA JE TO KURAC ILI ZATO STO SI SVESTAN TOGA STA MOZE DA TI BUDE...

JEL SI SE TI NAPIO PRVI PUT U ZIVTU ZATO STO S ZNAO ILI ZATO JEL SI TO NEGDE VIDEO BRATE DA JE DO JAJA..NPR OD SVOJH ORTAKA?/

NEMOJ TAKO.

DECA SU CUDO..KAO SUNJDERI UPIJAJU SVE..A NISU U STANJU U TIM GODINMA DA RAZLUCE STA JE DOBRO A STA LOSE ZA NJIH.

U pravu si potpuo da sve to, ako se lose interpretira, moze lose da utice na klince. S tim sto sam ja uveren da su to jako ozbiljne stvari i da niko ne moze tek tako da ide protiv svoje prirode...jebem li ga.  :?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #56 poslato: Jul 19, 2007, 04:07:54 posle podne »

NEMOJ TAKO.

U pravu si potpuo da sve to, ako se lose interpretira, moze lose da utice na klince. S tim sto sam ja uveren da su to jako ozbiljne stvari i da niko ne moze tek tako da ide protiv svoje prirode...jebem li ga.  :?
..

PA GDE CES LOISJU INTRPRETACIJU OD ONE STO SAM PRE NEKI DAN VIDEO NA HTV.....DVA PEDERA NA SRED TRGA SE ZVALE LI ZVALE BRATE......

PA JBT..HTEO SAM TV DA BACIM...PA SAM SE U ZADNJEM  OEMTNUS ETIO DA SAM GA SKUPO PLATIO..

UFFFFF..PA ZELUDAC MI SE DIGAO BRATE

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #57 poslato: Jul 19, 2007, 04:14:06 posle podne »

PA GDE CES LOISJU INTRPRETACIJU OD ONE STO SAM PRE NEKI DAN VIDEO NA HTV.....DVA PEDERA NA SRED TRGA SE ZVALE LI ZVALE BRATE......

И држава све то омогућава!
Опасно они изазивају и призивају!

Van mreže nellle

• Heavyweight Member
  • Just duet!!!
« Odgovor #58 poslato: Jul 19, 2007, 04:15:18 posle podne »
na pederima trebaju da vrse razne naucne experimente jer je manja steta ubiti pedera nego neku zivotinju!!!!!

Van mreže Remetik

« Odgovor #59 poslato: Jul 19, 2007, 04:16:21 posle podne »
PA JBT..HTEO SAM TV DA BACIM...PA SAM SE U ZADNJEM  OEMTNUS ETIO DA SAM GA SKUPO PLATIO..
UFFFFF..PA ZELUDAC MI SE DIGAO BRATE

Je.es mu mater...svuda se razvrat i bolestina gura na mala vrata, bez obzira sto svi kao propagiraju zdrav zivot i ostalo...neko ima interes da se takve stvari rade i desavaju. Opste je poznata stvar da toga ima i da ce ga uvek i biti...ali sada to svuda ozbiljno uzima maha i mislim da mi tu ne mozemo nista spec da uradimo. Po meni je monogo veca pretnja i razlog za brigu to sto se veoma veliki procenat mladih rastura od droge...to moze da se lako uvuce, mnogo lakse nego da neko ko je normalan bude sa osobom istog pola zato sto je to trend. Klinci lako dolaze do droge...jos lakse se odluce da probaju i onda genetika i psiha preuzimaju kormilo...