@Remetik
istina je sve sto si rekao....genetika igra jako bitnu ulogu...ali i vaspitanje!!! odnosno odrastanje u odredjenoj sredini... mozda ne sada mozda ne kroz pet, deset godina...ali ukoliko se usadjuje u ljudsku svest da homoseksualizam nije poremecaj, mutacija o kojoj pricas moze da pocne od toga -od pre svega ljudske psihe - evolucijom (znam da zvuci kao da se proseravam ali ima dosta stvari koje su se upravo na taj nacin -propagiranjem necega sto je prvobitno zdravorazumski bilo nenormalno -posle nekog vremena postalo normalno za svet)
uostalom , uzmimo za primer te homoseksualne brakove- hoces da kazes da dete ima mnogo izbora o opredeljenju svoje seksualnosti ukoliko ga vaspitaju lezbejke ili pederi? deca se ugledaju na svoje roditelje!!! celog zivota ce biti u okolini homoseksualaca-to ce za njih postati normalna sredina! tako da su sanse vece...a ukoliko se homici izbore za svoja ta prava ili sta vec - uspece i za brakove i za usvajanje dece ...i sve ostalo
tebe i mene i druge odrasle osobe moze da bole qrac sto oni paradiraju ali klince i decu na koje sve utice deset puta visse nego na zrele osobe itekako ima los uticaj...
ali mislim da batinjanjem sa prangijama, letvama i drugim zabavnim sredstvima :twisted: :lol: :lol: :lol: nije resenje i ne moze se time nista postici....jedino neko licno zadovoljstvo (ono nakon frustracija na poslu itd... ) :lol: