Novembar 16, 2024, 10:33:14 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Pride day  (Pročitano 21738 puta)

Van mreže TTgirl

• Lepotica
  • Super-heavyweight Member
  • You are very cute,but I am on diet:)
Odg: Pride day
« Odgovor #15 poslato: Jul 19, 2007, 01:10:24 posle podne »
BLAGO ONIMA KOJI IMAJU VREMENA DA SE BAKCU SA OVAKVIM STVARIMA. . .

"What's meant to be...will always find it's way...":)

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #16 poslato: Jul 19, 2007, 01:11:34 posle podne »
Питао бих те дал се "бакћемо" оваквим стварима када би сутра твоје дете тако нешто промовисало!

Van mreže Pirat

« Odgovor #17 poslato: Jul 19, 2007, 01:12:45 posle podne »
@Remetik
istina je sve sto si rekao....genetika igra jako bitnu ulogu...ali i vaspitanje!!! odnosno odrastanje u odredjenoj sredini... mozda ne sada mozda ne kroz pet, deset godina...ali ukoliko se usadjuje u ljudsku svest da homoseksualizam nije poremecaj, mutacija o kojoj pricas moze da pocne od toga -od pre svega ljudske psihe - evolucijom (znam da zvuci kao da se proseravam ali ima dosta stvari koje su se upravo na taj nacin -propagiranjem necega sto je prvobitno zdravorazumski bilo nenormalno -posle nekog vremena postalo normalno za svet)
uostalom , uzmimo za primer te homoseksualne brakove- hoces da kazes da dete ima mnogo izbora o opredeljenju svoje seksualnosti ukoliko ga vaspitaju lezbejke ili pederi? deca se ugledaju na svoje roditelje!!! celog zivota ce biti u okolini homoseksualaca-to ce za njih postati normalna sredina! tako da su sanse vece...a ukoliko se homici izbore za svoja ta prava ili sta vec - uspece i za brakove i za usvajanje dece ...i sve ostalo
tebe i mene i druge odrasle osobe moze da bole qrac sto oni paradiraju ali klince i decu na koje sve utice deset puta visse nego na zrele osobe itekako ima los uticaj...
ali mislim da batinjanjem sa prangijama, letvama i drugim zabavnim sredstvima :twisted: :lol: :lol: :lol: nije resenje i ne moze se time nista postici....jedino neko licno zadovoljstvo (ono nakon frustracija na poslu itd... ) :lol:

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #18 poslato: Jul 19, 2007, 01:18:00 posle podne »
У случају батинања (које већ видим у најави) биће одговорни они који подржавају такве боленсе скупове!
Паметни руси то у старту забране!

пират одлично речено....
Може се неко родити са таквим генетским предиспозицијама да постане педер....али уз правилно васпитавање и правилан утицај друштва и уопште нормалне спољашње средине свако ће одрасти у нормалног човека!

Van mreže Remetik

« Odgovor #19 poslato: Jul 19, 2007, 01:18:37 posle podne »
Brak im nikada ne bih dozvolio...prosto priroda nije tako odredila...oni su sjebani i iskreno ih zalim, ali ne bih se ja bavio njima ni dana.

Van mreže Remetik

« Odgovor #20 poslato: Jul 19, 2007, 01:20:56 posle podne »
Може се неко родити са таквим генетским предиспозицијама да постане педер....али уз правилно васпитавање и правилан утицај друштва и уопште нормалне спољашње средине свако ће одрасти у нормалног човека!

Vazi sto ce da poraste u "normalnog coveka"! Nema gorih ljudi od latentnih pedera i ostalih bolesnika...taj kad zvekne ode sve u PM!

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #21 poslato: Jul 19, 2007, 01:25:41 posle podne »
Углавном чињеница је да када би се то пропагирало као нешто нормално да би стање било мнооого горе и све би више педераша било!
Клинци који немају благе везе о животу и који не могу да знају шта је добро за њих а шта не,лако би прихватили то опредељење као што већ неко рече!

Тачно је да батинањем педера нећемо успети да их натерамо да промене сексуално опредељење....али ће мо им дати до знања да такве кретенске параде НЕ МОГУ и НЕ СМЕЈУ да праве и да пропагирање тога као нечег нормалног је болесно!
« Poslednja izmena: Jul 19, 2007, 01:34:49 posle podne milosh031 »

Van mreže Remetik

« Odgovor #22 poslato: Jul 19, 2007, 01:30:04 posle podne »
Imas ljude koji su predodredjeni za nesto i oni ce postati to nesto ili nece sta god im ti propagirao! To nije zezanje...po principu oce jabuku? To su ljudi koji je.u jedni druge u guzice...a to i nije nesto sto mozes da prihvatis zbog reklame. Jel se slaze neko samnom?

Van mreže natasha_bg

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #23 poslato: Jul 19, 2007, 01:36:53 posle podne »
Imas ljude koji su predodredjeni za nesto i oni ce postati to nesto ili nece sta god im ti propagirao! To nije zezanje...po principu oce jabuku? To su ljudi koji je.u jedni druge u guzice...a to i nije nesto sto mozes da prihvatis zbog reklame. Jel se slaze neko samnom?
JA SE SLAZEM SA TOBOM :D

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #24 poslato: Jul 19, 2007, 01:38:38 posle podne »
Пази ја хвала Богу не могу то да прихватим јер умем да разликујем добро од лошег....ал клинци не умеју,неће они одма да се трпају,прво ће да се држе за руке,па да се жвалаве,па да се мазе па ће онда да се трпају....а ако се то усвоји као нормално е онда ће све у курац да оде!

Мада можемо констатовати да је делимично и отишло у 3 лепе чим држава омогућава то!

Van mreže Remetik

« Odgovor #25 poslato: Jul 19, 2007, 01:39:51 posle podne »
JA SE SLAZEM SA TOBOM :D

Nisam ni sumnjao!  :wink:

Van mreže TTgirl

• Lepotica
  • You are very cute,but I am on diet:)
« Odgovor #26 poslato: Jul 19, 2007, 01:46:17 posle podne »
Slusaj Milose. . .MOJE DETE bi svakako bilo MOJE DETE.Jasno? . . .A ono sto je MOJE ne moze niko da dir.To je prva stvar.Druga stvar-da je tvoje dete gay,jer bi ga tukao za dorucak,rucak i veceru da ga prevaspitas?. . .ili bi doveo nekoga na paradu da ga bije umesto tebe?ako da onda si bolestan!. . .Najlakse je tudji k. po trnju udarati i praviti se pametan normalan i ostalo gledajuci sa strane!

"What's meant to be...will always find it's way...":)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #27 poslato: Jul 19, 2007, 01:46:33 posle podne »
..

AMAN COVECE......PA NEKA SE JEBU DO MILE VOLJE KOD SEBE U STANOVIMA...ALI ZASTO DA TO RADE JAVNO I DA IM SE TO DOZVOLI..NE MISLIM KONRKETNO DA KARANJE U GUZU..ILI NJU.....NEGO JBT...

PA STA CE DETE OD 10 GODINA DA PITA SVOJU MAMU ILI TATU KADA VIDI DVA DEBILA KAKO SE ZVALAVE NA ULICI.....PA EJBIGA BRATE

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #28 poslato: Jul 19, 2007, 01:47:36 posle podne »
Slusaj Milose. . .MOJE DETE bi svakako bilo MOJE DETE.Jasno? . . .A ono sto je MOJE ne moze niko da dir.To je prva stvar.Druga stvar-da je tvoje dete gay,jer bi ga tukao za dorucak,rucak i veceru da ga prevaspitas?. . .ili bi doveo nekoga na paradu da ga bije umesto tebe?ako da onda si bolestan!. . .Najlakse je tudji k. po trnju udarati i praviti se pametan normalan i ostalo gledajuci sa strane!
..

TETTIC...AKO TI SVOJE DETE ODGJAS SD BUDE PEDER..ONA JE TO TVOJ PROBLEM.

ALI NE TREBA DA BUDE I MOJ....JER JA NE ZLIM DA MOJA DECA BUDU PEDERI AKO SE TO TEBI SVIJDA..KAPISH??

Van mreže Remetik

« Odgovor #29 poslato: Jul 19, 2007, 01:51:52 posle podne »
AMAN COVECE......PA NEKA SE JEBU DO MILE VOLJE KOD SEBE U STANOVIMA...ALI ZASTO DA TO RADE JAVNO I DA IM SE TO DOZVOLI..NE MISLIM KONRKETNO DA KARANJE U GUZU..ILI NJU.....NEGO JBT...
PA STA CE DETE OD 10 GODINA DA PITA SVOJU MAMU ILI TATU KADA VIDI DVA DEBILA KAKO SE ZVALAVE NA ULICI.....PA EJBIGA BRATE

Brate, ja ih niti gotivim niti branim niti odobravam to sto rade. Ja jos uvek nemam decu, ali razumem tvoju brigu. E sad, tvoje dete na ulici vidja gomilu ruznih stvari...narkomane, alkoholicare...tuce, ubistva...i jos gomilu toga...nikome nije srago sto deca to vidjaju, ali jednostavno takve stvari su neizbezne. Ja mislim da ni jedan klinac nece postati nasilnik, narkoman, alkoholicar...zato sto je nesto to nesto video na ulici. Tako gledam i na njih, mislim gay populaciju.