Forum je SUPER. Ja sam imala mnogo pitanja u vezi ishrane i treninga, al sam skoro sve već pronašla. A i dalje kopam. A koliko vidim Pedja je GENIJE. Jedino što mi je žao što nisam ranije počela da se zanimam za celu tu priču. Al šta je tu je ![Nasmejan :D](http://www.realx3mforum.com/smf/Smileys/default/cheesy.gif)
.....GENIJE je mala rec...hahahhahahahhahah..salim se naravno....ma ne....stvar je samo u tome koliko je covek spreman da prihvati misljenja onih u koje veruje ili za koje mu se cini da znaju vise i bolje....
najveci je problem kada stvaras negativnu sliku o svemu oko tebe a pri tom si ubedjen da to st radis radis pravilno,ma koliko to bilo krivo.....a u ovom sprotu je najvise takvih i onda naravno da izostaju rezultati....
i ono osnovno...a to je karakter.....bez tog segmena..u ovom sprotu bilo da se rekreativno u njemu ili takmicarski,nema napretka ako nemas karaketra...
mene kada klinci koji uzimaju,recimo 10 tableta metana i 2 galenike-kada vide i kazu..pa on mora da sedi na iglama i da noci provid gutajuci tablete.....ok....ja necu da ih ubedjuje u suprtno....nemam snage ni volje..ali niko se od njih ne pita da je pedaj recimo u zadnjim pripremama pojeo 220 kg belog mesa i 4800 jaja/.......ovi podatci su tacni jel ljudi od kojih kupujem to,vode zapsinik koliko noosim,jer im sve ne palcam odmah nego ..ono..parcijalno..izlaze mi u susret..tj akda mi god zatreba meso ili jaja,ja uzmem a oni upisu pa onda kasnije radimo obacun..po tome se zna.../...ali ne..taj podatak nije bitan.....i da ja rrecimo idem da spavam kada sam u pripremma u 20.00 jel se ustajem o 03.30 da radim kardio...a sve to moze da potvrde i oni koji me znaju..i brat fundo i extreme i svi ostali....
znaci..sve je u stavu i karakkteru...ako imas viziju..mnogo si blizi cilju...bar za tu vizju ako nsita drugo...
usotaom,i milos je i meni i svima 100 puta ponovio...ako dovljno verujes u to sto radis,nijedan cilj nije nedostizan....
mislim da bi se mnogi mogli malo vise prdrzavati ovakvih i slicnih recenica.....
eto..ja se malo raspisah.......