Pa sada, i ja sipnem dve-tri kapi kada hocu omlet da pravim, ali kada pecem piletinu ne stavljam ulje i ne smatram to bas preseravanjem...
Ja evo i kada pržim piletinu, sve na ulju
To je jedan od mojih da kažem ''eksperimenata'' posle toliko dijeta koje sam držao i propisa koje sam poštovao tj robovao pravilima.. i mogu ti reći period kada nijesam pržio na ulju i period kada jesam, nemaju uopšte neku primjetnu razliku na moj BF.
Zadnjih 10 nedjelja dijete sam konstanto po par puta na dan pržio piletinu na ulju + omlet (namjerno).. popravio sam formu bolje nego li nekoliko mjeseci unazad kada sam se držao propisa kao pijan plota + đe sam izgubio oko 8 kilograma jer sam zarazio stomak itd itd.. nebitno sad.... imam slike, pa se i sam napredak može ocijenit na osnovu njih.. kao rekreativac sam skroz zadovoljan uz finansije koje sam mogao sebi da priuštim..
Dok ovdje mnogi sve znaju, sve su probali (ovo sve pod znacima navoda), a nigdje niti ijednog dokaza za to njihovo znanje i to njihovo robovanje svemu ovome. Zaključak svega bi bio - opusti te se ljudi, uživajte u životu.. samo jednu šansu za to imate..
Da ne idem više u off, da mi neko ne zamjeri, pišem za rekreativce, ljude koji nemaju ama baš nikakvih ambicija po pitanju ovog sporta.