Citat: etaoin April 01, 2013, 11:56:03 posle podneGde si nabavio Steviu? Ja sam trazio, ali nesto mi ne polazi za rukom...koristim neki vestacki zasladjivac za ovsene trenutno.
Gde si nabavio Steviu? Ja sam trazio, ali nesto mi ne polazi za rukom...koristim neki vestacki zasladjivac za ovsene trenutno.
Kada smo kod ovsenih, zar je moguce da samo mene nadimaju?Ja cjeli dan imam strasne gasove od ovsenih, vise puta testirao nadajuci se da ce neka druga hrana biti uzrok, ali jok...
Citat: Zof April 02, 2013, 11:37:38 pre podneCitat: etaoin April 01, 2013, 11:56:03 posle podneGde si nabavio Steviu? Ja sam trazio, ali nesto mi ne polazi za rukom...koristim neki vestacki zasladjivac za ovsene trenutno.Ako si iz Bg-a imaš u onoj zdravoj hrani u Dečanskoj. Ja sam moju poslednji put uzela u zdravoj hrani u Svetozara Markovića.
Citat: filip85 April 01, 2013, 08:19:36 posle podnep.s. kako su na forumima svi posvećeni i hardcore do koske, a na bini nemamo ni 5 ozbiljnih bildera... to jeste. a svi kao tiganj sto pece bez ulja, na meso stavite salvetu da upije itd itd.ni ovde u slikama nema nikogmada nema ni mene
p.s. kako su na forumima svi posvećeni i hardcore do koske, a na bini nemamo ni 5 ozbiljnih bildera...