ma englezi su inache fin i poshten narod, sinonim za gospodu
mogu da uce od nas jel?
ja se izvinjavam sto sam te uvrijedio ali moje licno misljenje je da je elite whey solidan suplement i da nema vece stoke od engleza na svijetu ...
hvala na razumevanju i puno pozdrava za princa charlasa i njegovu kevu (jebo im pas mater
nego oko tih vasih proba i iskustava mi mnogo toga nije nasno...
znaci probas elite whey i sad ti odma znas jel tu ima 60% proteina ili 80% ?? jel to neko ima neki whey-o-metar ugradjen u sebi pa moze vrsit neke detaljnije analize, i koje sve provjere i kriterijumi uticu u te testove itd. ??
Zato postoje institucije, koje rade analize... ja samo citam sta pise na papiru. To je moj whey-o metar
)
koje su to zapravo institucije i ko stoji iza njih i kakve analize rade i da li su te analize tacne i zasto nisu i zasto se forsiraju neki suplementi i zasto se drugi sputavaju. samo ti chitaj papir nikad ne laze posebno ako je fino odstampano ijelte, napr font times new roman velicina 12 ...
sad zamisli kad bi bile dvije ili vise studija sa nedaj boze razlicitim rezultatim a analiza, posto bi ti vjerovo svemu sto je na papiru dolazimo do zakljucka da bi ti jednostavno tiltovo od muke ...
[/quote]
nije da su mi dragi, sta vise... mrzim ih. Zelim da kazem da stvari nisu uvek namestene, placene, itd. Malo smo skrenuli sa teme...
Tvoji stavovi govore sledece... svi su nedodirljivi i koji god whey da se kupi, dobar je.
Dymatize je mlada firma, osnovana 1994. godine. Nadam se da je ovo samo propust, fals serija, da to nije praksa... Pio sam dymatize, ultimate, optimum... Pravo da ti kazem, sve je to isto. sada se vise ne postavlja pitanje kvaliteta, nego poverenja. Razumes me? Necu da placam ono sto ne vredi toliko...
Neka kazu... "nas whey ima 70% proteina"... kupi cu ga, ali ne po toj ceni... Nadam se da se razumemo.