Sta mislite o ovom "fenomenu" ?
Meni je oduvek bilo malo nejasno od cega sve ona zavisi. Vremenom sam dosao do zakljucka da to zavisi i od nekih faktora koji nisu vezani samo sa trenig (odnosno NE trening). Ali nisam uspeo da prokljuvim koji su ti faktori.
Na primer ja JAKO cesto imam upalu misica. I obozavam je!
Mnogo volim taj osecaj. Ona bi trebalo da pokaze da je zaista pogodjen misic koji je radjen. Naravno, kao amater ja mogu da budem relevantan. I dok sam trenirao najvise, cetiri a nekada i pet puta nedeljno ja sam opet imao cesto upalu misica. Znaci maltene posle svakog treninga mi se desi da imam upalu tog dela tela kojeg sam vezbao... ili nekog delica... ne bas posle SVAKOG ali blizu... sta to znaci? Sta to govori?
Neki ljudi retko imaju upale misica. 4 puta nedeljno se moze zvati redovnim treningom ali ja ipak dobijam upale dok neko drugi ne.
Mene zanima koliko cesto i kada upale dobijaju profesionalni bodi bilderi (Pedja?) ?
Evo na primer moj slucaj... upalu misica imam OBAVEZNO ujutru kada se probudim... tada sam i ubedljivo najnapumpaniji... ali tada mi nije najjaca... najjaca postaje u periodu posle dorucka, znaci kada unesem proteine/UH i sta ti ja znam sta vec... e posle nekog perioda upala je na vrhuncu... kao da su organizmu u tom periodu potrebni hranljivi sastojci... tacnije, misicima...
Sta vi kazete na sve ovo?