Ijao.. i ja imam tih problema sa tim lumbalnim delom...
Vec 3-4 meseca mucim muku sa tim.. Ne treniram 7 dana, prodje me, ja nastavim, i ono opet krece da boli..
BIo sam kod nekog hiroprakticara,on me je 3x namestao, i stvarno me nije bolelo nekih 5-6 dana, ali je opet pocelo..
Definitivno moram da napravim neku pauzu od mesec - dva... ali to mi je jako tesko.. navucen sam na trening.. i ne prihvatam ozbiljnost povrede.
Naravno da ne pokusavam da kazem da sam hrabar, vec da sam debil.. ali sta cu kad sam se navukao...
Dobio sam broj od josh jednog hiroprakticara, tako da cu za nekih 10-ak dana ici kod njega, pa sta mi bog da...
Ja se nisam povredio u toku vezbanja- vezbe, vec je samo odjedanput pocelo da me boli.. i doslo je do toga da sam jedan ceo dan prelezao a da vec 3-4 meseca nemam pun radijus pokreta nogama..
Veslanje i T-bar ne mogu da radim.. donje trbusnjake ne mogu da radim.. jer ne mogu noge da dizem toliko.. mogu da ih podignem max 30cm....
Jako mi je tesko da prestanem da treniram ali je cinjenica da druge nema..
Hiroprakticar je pomenuo blaga parapareza, neko ukljestenje....
A sto se tiche zelatina, ja vec 3-4 meseca ljudima oko sebe pricam, da ja taj zelatin osecam pod rukom, cak sam i drugima davao da ga osete,ali svi mi govore da sam lud ! Kakav zelatin u kicmi! Jel si ti normalan!
Kakve struje pedja? Mozesh li nesto da napishesh o tome...
Koliko to kosta? Gde si to radio, i naravno, da li je delotvorno?
Pozdrav