ali brate ako sve to znas sta onda pitas...? ne znam sta da ti kazem, ako mozes da uklopis teretanu to je ok...ma sve se moze kad se dobro isplanira...inace sta ce ti masa za kung fu? zar tu ne treba da budes lagan pokretljiv , neuhvatljiv ono sto je brus lee pricao - kao svaki kung fu borac treba da se ponasa kao voda... i te fore..? inace gde treniras kung fu ? jel to nesto ozbiljno ili cisto fazona radi? jer pazi, masa ti smanjuje agilnost i pokretljivost u svakom sportu ...treba dosta vremena da se covek navikne...
Bash tako.To je tachno. Treniram ozbiljno kung fu , pochetni treninzi su na tashmajdanu ,sredom od pola 5,subotom i nedeljom od 4.
Ja samo hocu da popravim ledja i i mozda malo grudi , nije mi glavni cilj masa, nego samo malo skladniji izgled i jacha ledja
Ali sam stavio pitanje na pochetku teme da bude opshte. da bi odgovori bili korisni vecem broju ljudi a ne samo onome koje postavio
dobro malo filozofiram
A shto se tiche ovih iz k1 i uopshte boraca i sportista, masa je u redu , ali ona ide na kraju i stiche se teshkim meshovitim treninzima. dok u BB-u je masa glavna stvar do koje se dolazi bilo kako , ostale osobine nisu bitne. Opet ni svi bodybuilderi ne idu ka tome da izgrade shto vishe mase moguce nego svako ima svoj cilj.