Novembar 15, 2024, 02:47:51 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Marijan Lipsinic  (Pročitano 125080 puta)

Van mreže Marijan Lipsinic

• VIP
  • Bantamweight Member
    • www.marijanlipsinic.com
Odg: Marijan Lipsinic
« Odgovor #210 poslato: Avgust 08, 2008, 10:14:42 posle podne »
Pozdrav Pedji, Kralju i Vladaru...

Istina je tokom off sezone sam drzao cistu dijetu i to je rezultiralo boljom formom tokom cijele godine. Uspio sam nabaciti i nesto nove misicne mase, tako da sam u off sezoni dogurao do 112 kg. Moja visina je inace 168cm.
Nadam se dobroj formi.Vjerojatno cu se takmiciti u kategoriji do 90kg.

Van mreže alpha_male

• VIP
  • Flyweight Member
« Odgovor #211 poslato: Avgust 10, 2008, 11:02:37 posle podne »
Pozdrav Pedji, Kralju i Vladaru...

Istina je tokom off sezone sam drzao cistu dijetu i to je rezultiralo boljom formom tokom cijele godine. Uspio sam nabaciti i nesto nove misicne mase, tako da sam u off sezoni dogurao do 112 kg. Moja visina je inace 168cm.
Nadam se dobroj formi.Vjerojatno cu se takmiciti u kategoriji do 90kg.

svaka cast Marijane, odusevljen sam jako.
Pozdrav

Van mreže Polomac

• Super-heavyweight Member
  • http://miskopolomac.blogspot.com/
« Odgovor #212 poslato: Avgust 11, 2008, 02:58:25 posle podne »
Jos si bolji u masi nego li si bio,rapidno napredujes.Veci si u masi nego pre i sa jos boljim kvalitetom,odlican,odlican...

Van mreže goran gajic

• VIP
  • Lightweight Member
« Odgovor #213 poslato: Avgust 11, 2008, 09:50:02 posle podne »
ma ishrana je zakon...mnogi grese pa se u off season  pune praznim kalorijama....sada je trend da si i u off-u 80% plana ishrane kao na defki sa samo nesto vise uh i to iz kvalitetnih izvora...a doikaz da je to prava stvar je i marijan...tvrdim da ce marijan na sl takm sada sa duplo manje "pacenja" u pripremnom periodu biti i iseceniji i veci nego na proslom takm...ocigledno da je vrlo pametno napravio nutrition plan....samo tako stari ...kick them all
kompletno opremanje profesionalnih i kucnih teretana sve na jednom mestu na adresi www.elitesport-gym.com

Van mreže RoniKovacic

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #214 poslato: Avgust 15, 2008, 11:20:39 pre podne »
Pozdrav Marijanu, dugo se nismo culi....drago mi je da kontinuirano napredujes...nadam se da ces navratiti u skoroj buducnosti

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #215 poslato: Avgust 19, 2008, 11:12:17 posle podne »

Pozdrav
[/quote]

Hvala Jadrane! Ma nema me bas previse na forumu zaposlen sam sa personal treningom i sa pripremama za ovu sezonu. Pomno pratim situaciju u svjetskom bodybuildingu, kao i na nasim prostorima.
Imas pozdrav od mene. Kako vidim izgledas fantasticno!
Obavezno pozdravi Inju.

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #216 poslato: Avgust 19, 2008, 11:16:09 posle podne »
Jos si bolji u masi nego li si bio,rapidno napredujes.Veci si u masi nego pre i sa jos boljim kvalitetom,odlican,odlican...

Hvala Polomac! Bolji sam nego prosle godine i bolje se osjecam. Trenutno sam oko 11.5  weeks out i imam oko 100 kg u solidnoj formi. Vidjeti cemo u Novembru rezultate.
 Na koje ces ti takmicenje?

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #217 poslato: Avgust 19, 2008, 11:18:04 posle podne »
ma ishrana je zakon...mnogi grese pa se u off season  pune praznim kalorijama....sada je trend da si i u off-u 80% plana ishrane kao na defki sa samo nesto vise uh i to iz kvalitetnih izvora...a doikaz da je to prava stvar je i marijan...tvrdim da ce marijan na sl takm sada sa duplo manje "pacenja" u pripremnom periodu biti i iseceniji i veci nego na proslom takm...ocigledno da je vrlo pametno napravio nutrition plan....samo tako stari ...kick them all
Istina. Drzati dobru formu u off sezoni je zaista kljucno. Manje je pacenja u pripremama i sve izgleda lakse i bolje.
Pozdrav stari!

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #218 poslato: Avgust 19, 2008, 11:21:16 posle podne »
Pozdrav Marijanu, dugo se nismo culi....drago mi je da kontinuirano napredujes...nadam se da ces navratiti u skoroj buducnosti
Pa gdje si majstore!?!
Puno pozdrava tebi i familiji od nas sa Floride. Svakako da cemo navratiti, znas da se dobro osjecamo u Rijeci!
Pozdrav!

Van mreže Polomac

• Super-heavyweight Member
  • http://miskopolomac.blogspot.com/
« Odgovor #219 poslato: Avgust 19, 2008, 11:29:41 posle podne »

Hvala Polomac! Bolji sam nego prosle godine i bolje se osjecam. Trenutno sam oko 11.5  weeks out i imam oko 100 kg u solidnoj formi. Vidjeti cemo u Novembru rezultate.
 Na koje ces ti takmicenje?
Nazalost zbog velikih obaveza nemogu se dovoljno ozbiljno posvetiti u nekom narednom periodu takmicenju.
Tebi zelim da nastavis u uspesnom kontinuitetu!

Van mreže MARIO JARNECIC

• VIP
  • Minimumweight Member
« Odgovor #220 poslato: Avgust 19, 2008, 11:44:13 posle podne »
odlicno Marijane - ove godine puno tvrdji u masi svaka cast i sretno u pripremama !!!
ps. ipak sam dobio sam Visu  ;) pa dolazim krajem 9. mj -ko sta sam ti rekao !!!
cujemo se !!!

Van mreže alpha_male

• VIP
  • Flyweight Member
« Odgovor #221 poslato: Avgust 20, 2008, 11:51:51 pre podne »

Pozdrav

Hvala Jadrane! Ma nema me bas previse na forumu zaposlen sam sa personal treningom i sa pripremama za ovu sezonu. Pomno pratim situaciju u svjetskom bodybuildingu, kao i na nasim prostorima.
Imas pozdrav od mene. Kako vidim izgledas fantasticno!
Obavezno pozdravi Inju.

[/quote]

naravno, i ona tebe pozdravlja i ne trebam ni napominjati da dijeli moje misljenje. Nadam se da se cujemo.

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #222 poslato: Avgust 22, 2008, 02:30:42 pre podne »
Nazalost zbog velikih obaveza nemogu se dovoljno ozbiljno posvetiti u nekom narednom periodu takmicenju.
Tebi zelim da nastavis u uspesnom kontinuitetu!
[/quote]

Hvala na lijepim zeljama. A ti kada se odlucis za takmicenje, zelim ti puno uspjeha!
P.S. Drzi se Palumbove dijete, ali 100%. Radi izvrsno. ;)

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #223 poslato: Avgust 22, 2008, 02:31:38 pre podne »
odlicno Marijane - ove godine puno tvrdji u masi svaka cast i sretno u pripremama !!!
ps. ipak sam dobio sam Visu  ;) pa dolazim krajem 9. mj -ko sta sam ti rekao !!!
cujemo se !!!

Hvala Mario !!!!

Cujemo se na privatni e-mail.

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #224 poslato: Septembar 01, 2008, 07:18:09 pre podne »
10 weeks out - 217 lbs