Spartak,
Stvarno lijepo od tebe da mi dajes takove komplimente. Drago mi je to cuti. Nisam je nista posebno, ima puno odlicnih amaterskih bildera sirom svijeta. Sto se sudjenja tice, u to necu ulaziti. Kako je Vladar vec pisao, na ovom nivou ima toliko politike i guranja da covjek jednostavno ne povjeruje. Ovaj crni decko do mene (Lloyd Dollar), je bio fantastican a stavili su ga na 15. mjesto. Po mome misljenju trebao biti medju prvih 5. Brad Davis je bio 8., a zasluzio je top 3. Al Auguste je trebao pobijediti ,a opet mu je dodijeljeno 2 mjesto. Zasto? Pobjednik Peter Putnam vec 2 godine ima ugovor sa Flexom. Eto, sve je to biznis. Po misljenjima strucnjaka Peter Putnam, nije trebao uci niti medju 5, medjutim svi smo mi znali prije takmicenja da je njegov red da dobije Pro kartu. Vjerovali ili ne, ovo sto pricam je istina koju sam cuo X puta u toku vikenda u Hyatt Regency Hotelu.
Ne znam koliko ti je poznato, ja radim sa Palumbom (ili on sa mnom
za takmicenja. Od njega sam cuo iste stavri. Skoro cijeli vikend proveo sam u sobi sa njim,( on sa vremena na vrijeme provjerava formu svojih bildera i onda kaze sta treba da se radi), Colette Nelson i ekipom kao sto su Mike Liberatore, Guy Cisternino, PJ Braun, Jason Huh, Bonnie Papas, Mimi Jabalee...To su Team Palumbo Athletes...Bilo je vrlo zabavno, prava ekipa za zezanciju, iako onako svi gladni i umorni..
Dave me je imao medju top 10, ali opet racuna se ono sto suci kazu, tako da sam ostao bez plasmana u Atlanti...Kako sada stvari stoje, idem na Junior USA u Charleston, South Carolina, za sest mjeseci..
Pozdrav !