Pozdrav svima na forumu. Zelim da vam se javim nakon takmicenja koje se odrzalo proslog vikenda u St. Augustine-u, FL. Na binu sam izasao u zivotnoj formi, ali ni to ovoga puta nije bilo dovoljno da se pobijedi. Jos uvijek cekam kvalitetnije slike, ali nadam se da cete i iz ovih slika biti u mogucnosti da prosudite, da li je sudacka odluka bila ispravna. Dodijeljeno mi je drugo mjesto iza bildera koji se nalazi skroz na desno, bijelac obrijane glave. Covjek kome je Tim Gardner ovog vikena izlobirao kvalifikaciju za Nationals-e. Treci je bio crnac u sredini. Da vam bude lakse, vidite i sami da se to ne desava samo na nasim prostorima, toga ima u cijelom svijetu. Publika se ne moze prevariti, a to se dogodilo meni proslog vikenda na sjeveru Floride. Negodovali su na odluku sudaca, a mene nagradili aplauzom. Bez obzira na sve, moram priznati, da sam upoznao masu divnih ljudi, sportasa i navijaca koji se razumiju u sport, koji su posteni i zbog svega toga cine ovaj nas sport neizmjerno lijepim i pozitivnim.
Idemo u Atlantu za desetak dana!
Pozdrav i hvala jos jednom,
Marijan Lipsinic