Novembar 14, 2024, 05:27:21 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.358 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Marijan Lipsinic  (Pročitano 125058 puta)

Van mreže Marijan Lipsinic

• VIP
  • Bantamweight Member
    • www.marijanlipsinic.com
Odg: Marijan Lipsinic
« Odgovor #225 poslato: Septembar 01, 2008, 07:20:41 pre podne »
10 weeks out - 217 lbs

Van mreže Jovancg

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #226 poslato: Septembar 01, 2008, 09:30:26 pre podne »
odlicno na 10 out,masa respect
Stazom pobjede

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #227 poslato: Septembar 29, 2008, 07:57:42 pre podne »
6 weeks out

Van mreže Polomac

• Super-heavyweight Member
  • http://miskopolomac.blogspot.com/
« Odgovor #228 poslato: Septembar 29, 2008, 08:21:26 pre podne »
Lepa razlika za 4 nedelje.A i covece ne cini mi se ruke su ti vece.

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #229 poslato: Oktobar 27, 2008, 05:59:54 pre podne »
2 weeks out

Spartak

• Gost
« Odgovor #230 poslato: Oktobar 27, 2008, 08:22:33 pre podne »
Bravo! Forma se blizi! Gilette MACH 3! Vidan napredak!

Van mreže Polomac

« Odgovor #231 poslato: Oktobar 27, 2008, 09:06:28 pre podne »
Ufff sta radi no carbs diet.......vise nego dobro....

Van mreže Vladar

• Admin
    • https://www.proteini.si/me/
« Odgovor #232 poslato: Oktobar 27, 2008, 09:36:47 pre podne »
Strasan, veci i cvrsci nego ikada prije! Svaka cast!
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #233 poslato: Oktobar 27, 2008, 10:23:58 pre podne »
Extra,extra,extra!!!
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #234 poslato: Oktobar 27, 2008, 05:06:14 posle podne »
2 Spartak  - Zahvaljujem se na komplimentu, jos 2 tjedna i forma bi trebala biti jos bolja.
2 Vladar - U pravu si. Zadovoljan sam postignutim, ali moram naglasiti da je vecina kvalitetnog
     rada obavljena u van sezoni. Sama dijeta je vise stvar mentalne spremnosti i naravno uz pridrzavanja
     pravila te dijete.
2 sasacg - Hvala !

• VIP
  • Bantamweight Member
« Odgovor #235 poslato: Oktobar 27, 2008, 05:32:32 posle podne »

Da, da...u pravu si. Ali ipak nije to samo dijeta bez carbsa, nego se to sada pred kraj modificiralo u dijetu bez carbs-a
i bez fats-a. Tu na forumu sam negdje procitao, da se na ketogenoj dijeti  ne smije ostati duze od  4 tjedna. Vrlo cudna konstatacija???????
Naravno tu su prisutne i razne druge modifikacije. Osobno radim vec drugu godinu sa Dave Palumbom, dakle on me sprema
za takmicenja i komunicira sa mnom, pa iz osobnog iskustva mogu reci da je ovo fantasticna dijeta i  da sam vrlo zadovoljam rezultatima i to ne samo ja nego i sve druge stranke koje rade sa Mr. Palumbom.
Vidim da ti pomno pratis Palumbovu dijetu. Mislim da si na pravom putu. Ovdje u Americi  vecina bildera i bilderica koristi ovu  dijetu. Staromodna dijeta sa cikliranjem UH, moze biti efektivna samo za mali broj genetskih "freakova", a i po mome vlastitom iskustvu teza je za podnijeti, ne samo zbog neprestalnog lucenja inzulina kad se uzimaju UH, nego i zbog ceznje za "junk food", jer kada mozak nije u ketozi on konstantno trazi UH kao izvor energije. Kada je mozak u ketozi, tada korisi masti kao energiju, i u tom trenutku UH prestaju biti znacajni. Nama bilderima je cilj da nas organizam koristi masne naslage i "healthy fats" koje uzimamo putem ishrane, kao izvor energije, dakle kao gorivo. Very simple!

Van mreže MARIO JARNECIC

• VIP
  • Minimumweight Member
« Odgovor #236 poslato: Oktobar 27, 2008, 05:33:24 posle podne »
uhhhh....
odlicno Marijane !!!!

Na mreži Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #237 poslato: Oktobar 27, 2008, 06:01:10 posle podne »
marijane.
kao prvo..extra forma za 2 weeks out..zaista..kao sto valdara rece..nikada bolji...
a ovaj deo.

Citat
da se na ketogenoj dijeti  ne smije ostati duze od  4 tjedna. Vrlo cudna konstatacija?

to sam ja rekao i trebao si da omdah kazes da si to procitao od mene jer sva sreca pa pratim tvoju temu pa sam ovo i video inace bi nasi forumasi ostali bez odgovra a ne volim da sam nedorecen  ;) ;)

dakle..kada sam rekao da ne treba da se bude an keto diejti duze od 4 nedlje..ovde sam mislio da text koji sam pisao o tome i gde sam se obracao SIROKOJ POPULACIJI rekreativca koji nisu upoznati sa ovom dihjetom..
ti vidim da se obracas NAMA..tj body buliderima te se slazem,cak sto vise sa ve i jednom tvojm konstaticjom u vezi keto diejte,mada ja nsiam radio sa palumbom vec sa nekim drugim ali sam primenjivao ISTE PRINCIPE I METODE KAO I TI  ;) ;),a rezluati dijete koju sam sporvodio tj ketonica se mogu videti na mojoj formi od prolceca itd..te ce se videti vec sada za 3 nedlje na svetskom...

dakle...da ne dodje do nesporzauma....kada sam rekao 4 nedlje..onda sam uzeo u obzir OBICNE ljude koji su sa obicnog rezima prehrane presli an nesto svermisko..bar za njih....i za njihovo telo i metabolizam.....
licno sam se uverio u radu sa svojim klijentima---onima koji su izdrzali 4 weeks cetionica----da su imali fantastice rezulate,ali da su ti rezulatti krenunli da padju nakon 4 nedlje....a odgovr i ti veoma dobro znas.....ONI SU NATURAL,te im telo stvara toleranicju na odrejdenu vrstu diejte...
sam znas a i palumbo jer rekao...da..ukoliko proces stane..da pribegava pojacavanju cardio treninga,pa tek onda FAT BURNER elemetnima....ali an sve to naravno da se podrazumeva i ANTIKATABOLIK supstance..... :D :D :D.....logicno je i zbog cega...jel..

ako se zbroje ova tri paramtera mozemo da dobijemo samo jedno..tj..bar sam ja dobio...da obican i prosecan dovek ne bi trebalo da bude na cetonicu duze od 4 nedlje zbog i zbog milion razloga...
video sam recimo dobre pomake u skidnaju viska kg kada nakon 4 nedlje se uradi pazua od cettonica i odradi lagano popunjavanje glikogena u periodu od 7 dana.
ali to je opet veoma tesko da se kontloise jer ne mozes sa klijetom da zivs 24 h dnevno da bi vodeio racuna o svemu sta radi itd..ali postoje rijetki koji su i to ispostvoali te im je cettonic ponovo dobro dosao ali opet u periodu od 4 nedlje..
itde..itd..itd..itd.
da ne duzim sada.
nadam se da sam uspeo da objasnim zasto sam to rekao io kome sam se obracao...da ne dodje doz abune....
rekoh..sva sreca pa redovno pratim tvoju temu ;),pa sam ovo video a ne bih zeleo da dojde do zabune..tako.da ukoliko nesto nadjes a sa cim se ne slazes..slbodno me prozovi imenom i prezmenom i no problemo.. 8) 8)

jo0s jednom...svaka cast na formi...

ziveo cettonic  :-* :-*

Van mreže Polomac

« Odgovor #238 poslato: Oktobar 27, 2008, 07:54:44 posle podne »

Da, da...u pravu si. Ali ipak nije to samo dijeta bez carbsa, nego se to sada pred kraj modificiralo u dijetu bez carbs-a
i bez fats-a. Tu na forumu sam negdje procitao, da se na ketogenoj dijeti  ne smije ostati duze od  4 tjedna. Vrlo cudna konstatacija???????
Naravno tu su prisutne i razne druge modifikacije. Osobno radim vec drugu godinu sa Dave Palumbom, dakle on me sprema
za takmicenja i komunicira sa mnom, pa iz osobnog iskustva mogu reci da je ovo fantasticna dijeta i  da sam vrlo zadovoljam rezultatima i to ne samo ja nego i sve druge stranke koje rade sa Mr. Palumbom.
Vidim da ti pomno pratis Palumbovu dijetu. Mislim da si na pravom putu. Ovdje u Americi  vecina bildera i bilderica koristi ovu  dijetu. Staromodna dijeta sa cikliranjem UH, moze biti efektivna samo za mali broj genetskih "freakova", a i po mome vlastitom iskustvu teza je za podnijeti, ne samo zbog neprestalnog lucenja inzulina kad se uzimaju UH, nego i zbog ceznje za "junk food", jer kada mozak nije u ketozi on konstantno trazi UH kao izvor energije. Kada je mozak u ketozi, tada korisi masti kao energiju, i u tom trenutku UH prestaju biti znacajni. Nama bilderima je cilj da nas organizam koristi masne naslage i "healthy fats" koje uzimamo putem ishrane, kao izvor energije, dakle kao gorivo. Very simple!

Uuuu,napisao si nam jedan vrlo ,vrlo koristan post...
Jednom sam pokusao da idem duze vreme [i napravio odlicnu formu]da idem ovo sto si pomenuo skroz bez hidrata i bez masti,ali sam vrlo brzo osetio strasan pad energije cim sam skinuo masti sa jelovnika.
Nadam se da ti i Pedja necete imati nista protiv da ova vasa dva posta iskopiram ne temu o Palumbo dijeti....http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,13062.msg174993.html#msg174993
I bilo bi vrlo korisno cuti od vas nesto o varijanti koju je Palumbo preporucio za masu...http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,12833.msg173220.html#msg173220
Veliki pozdrav jos jednom,fenomalna forma.

Na mreži Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #239 poslato: Oktobar 27, 2008, 08:25:32 posle podne »
Citat
da idem ovo sto si pomenuo skroz bez hidrata i bez masti,al

mislim da ce marijan da se slozi....ova deijeta tj cettonic je poptuno besmislna ako neko ide da to radi bez MASTI
filozfija cela kao i sto jemarijan objasnio i jetse u mastima....a ako izbacs njih..znaci..rizik od katabolzima je i vise nego SIGURAN....

a sto se tice ovde dijete za masu..mislim...da je svima jasan pricnip rada..ali i sto je voma bitn0 da se vidi ovde da su doze hemije male..sto ej jako VAZNO..te da kroz ceo ciklus prati GH....veoma je jasno i zbog cega.

iance..extra