Novembar 05, 2024, 10:23:40 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.341 poruka u 18.764 tema - 20.969 članova - Poslednji član: ubita
X3MShop banner

Autor Tema: Pojas ne???  (Pročitano 11559 puta)

Van mreže ĐORĐE KOLUNDŽIJA

• VIP
  • Heavyweight Member
    • FITNESSTRENER
Odg: Pojas ne???
« Odgovor #15 poslato: Jun 13, 2007, 10:33:37 posle podne »
Auuuuuuuuu, e sad ste me zajeb...nisam znao za ovu temu...sad sam vidio, ja imam isto pojas, neopren i guma ujedno, kad sam probao par puta da to nosim rezultat je bilo extremno znojenje i toplina u tom podrucju sto mi je bilo super...dakle vodurina mi je smocila doslovno gace koliko je kapao znoj, pa sam negdje procitao (da me ubijes ne znam di da nije to dobro pa sam prestao a i navodno zbog simetrije  :shock: a ne znam kakve veze ima sa simetrijom...)

Hmmm....sad sam opet u dilemi malo sa Animal Cuts. dijetom i cardiom da ubacim...ima li veze to znojenje (extremno, a inace sam mokar dok treniram?)

Hvala...

Prijatelju,ajde školski da ti odgovorim ono što kažem i svima koji me pitaju za taj pojas i znojenje...
TO NIJE ZNOJENJE!!!
Znojenje je proces evaporacije tj. isparavanja vode sa tela.To je prirodan način hlađenja tela tj. termoregulacije.
Čim tebi znoj tako lije to je prekomerano gubljenje tečnosti i od hlađenja tela nema ništa.
Kao što si i sam  primetio dolazi do velikog pregrevanja tela što opet može dovesti do pada radne sposobnosti.
Činjenica je da se povećanjem telesne temperature povećava i potrošnja kalorija ali skoro svi pojas koriste prevashodno zbog tzv. ciljanog skidanja masnoća a znamo da to tako ne ide...
Na kraju im ipak kažem- probajte,neće vam škoditi a da li će pomoći...ko zna...

Van mreže N_E_Z_N_A_L_I_C_A

• Heavyweight Member
  • Krkam kao budala!!! MASS!!!
    • Apartmani "NIKOLA"
Odg: Pojas ne???
« Odgovor #16 poslato: Jun 21, 2007, 11:25:32 posle podne »
Pazi ja sam rekao uz savršenu prehranu, trening, odmor i težak rada + pojas da mi dade 2% odlično bi bilo, a pazi da mene ti vidiš sad dok treniram u teretani koja je klimatizirana do boli mokar sam kao od majke rođen, od glave do pete, takav sam tip samo sam to naveo a ne samo od pojasa, na kraju mogu rec da mi pojas taman daje neki osjećaj punoce dok radim HIIT...